Adres en contact
Apeldoornseweg 60
6733 SC Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Distributiecentrum
De Hartenberg

Werk of dagbesteding

Je begint je dag met een rit naar de Albert Heijn in Bennenkom. Je haalt alle boodschappen op voor de woningen en daarna sorteer je ze samen met je collega's en ga je ze bezorgen. Tussendoor help je een klant in onze eigen supermarkt en zorg je dat de schappen weer vol zijn. Morgen is je dag weer heel anders, dan help je bij de fietsuitleen.

In het kort

Het distributiecentrum zorgt voor alle distributie op De Hartenberg. Cliënten die hier werken zorgen voor het ophalen en verspreiden van de boodschappen. Ook zorgen ze voor de verkoop van de producten in de Albert Heijn op het terrein. Ze ontvangen alle pakketjes en brengen ze naar de juiste personen. Ze helpen bij kleine verhuizingen, reparaties en halen het afval op. Daarnaast zorgen ze ook voor de fietsuitleen op het park én repareren ze de fietsen. Er is van alles te doen!

Voor wie

Bij Het Distributiecentrum werken mensen met een verstandelijke beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is voor de werkzaamheden van belang dat je mobiel bent. Lijkt het je wat om bij ons te werken? Laat het dan weten!

Ons aanbod

Kom je bij ons werken? Dan kijken wij samen welke werkzaamheden bij jou passen. Misschien werk jij de ene dag voor de fietsuitleen en de andere dag bezorg je pakketten of sorteer je de boodschappen. Bij ons heb je een werkplek met diverse werkzaamheden en de juiste ondersteuning!

De omgeving

Het Distributiecentrum is gevestigd midden op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Op dit woonzorgpark wonen mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn veel voorzieningen zoals een kinderboerderij, een openluchttheater, een sporthal en een winkel. Ook zijn er veel dagbestedingslocaties. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig. Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op