Adres en contact
Dolfijnlaan 3
2201 ZD Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Dolfijnlaan 3
Dolfijnlaan

In de winter ziet het woonzorgpark er prachtig uit. Het heeft gesneeuwd. Dat betekent dat het tijd is om een wandeling te maken. Je begeleider rijdt jou het park rond. Samen bekijken jullie de versierde huizen. Overal hangen lichtjes. Her en der staat een kerstboom. Onderweg haalt je begeleider oliebollen bij de bakker. Daar zullen je huisgenootjes blij mee zijn!

In het kort

Dolfijnlaan 2 en 3 zijn twee gekoppelde woningen op het woonzorgpark Willem van den Bergh. Volwassenen en ouderen met een ernstige verstandelijke beperking wonen hier met 24-uurs ondersteuning. Rust, structuur en regelmaat zijn belangrijk op de woongroep. Wij geven jou als bewoner zoveel mogelijk controle over je eigen leven.

Omgeving

Willem van den Bergh

Willem van den Bergh is een groot woonzorgpark met veel woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysiotherapeut en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone, een gebied met paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Dagbesteding

Alle bewoners nemen deel aan dagbesteding. Op het woonzorgpark is van alles te doen: ga bijvoorbeeld lekker bewegen, puzzelen, knutselen, snoezelen of bakken.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Bij ons komen wonen?

De bewoners hebben een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Ook moeilijk verstaanbaar gedrag komt voor. De meeste bewoners kunnen niet praten. We gebruiken pictogrammen, verwijzers en gebaren. Sommige bewoners maken gebruik van een rolstoel. Denk jij dat je je bij ons op de groepswoning thuis zou voelen, neem dan contact met ons op.

"

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op