Begeleid wonen vlakbij het strand op woonzorgpark Willem van den Bergh
Dolfijnlaan 4-5

Wonen

Je bent een beetje overprikkeld vandaag. Dat is niet zo gek: een woongroep brengt, naast gezelligheid, ook drukte met zich mee. Gelukkig komt een begeleider langs om even met je te praten. Ze zijn hier altijd geïnteresseerd in hoe het met je gaat. Dat helpt! Straks ga je lekker snoezelen op de dagbesteding. Dat is je favoriete plek op het park. Even tijd voor jezelf!

In het kort

Dolfijnlaan 4-5 is een geschakelde bungalowwoning voor 20 bewoners. Zij hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. We zorgen ervoor dat ze hier zoveel mogelijk invloed hebben op hun eigen leven. Ook vinden wij het belangrijk dat ze kunnen blijven deelnemen aan de samenleving en we ondersteunen hen bij het ouder worden.

Adres en contact
Dolfijnlaan 4-5
2201 ZD Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Dolfijnlaan 4-5 in Noordwijk

Jouw woning op de Dolfijnlaan

Dolfijnlaan 4

Op de gelijkvloerse woning Dolfijnlaan 4 is plek voor 11 bewoners. Je hebt hier je eigen slaapkamer. Met een eventuele lichamelijke beperking houden we rekening: 4 slaapkamers hebben een plafondlift. Ook is er een aangepast toilet. De badkamer deel je met je medebewoners.

Er zijn gemeenschappelijke woonkamers. In de afsluitbare centrale keuken kun je gezellig samen eten. De woning heeft een snoezelruimte waar je tot rust kunt komen.

Dolfijnlaan 5

Op Dolfijnlaan 5 wonen 9 bewoners. Je hebt hier je eigen slaapkamer, eventueel met plafondlift. De kamer is groot genoeg voor een bed, kast en een stoel en klein tafeltje. Je deelt de ruime badkamer met een snoezeldouche. Dolfijnlaan 5 heeft één huiskamer en een afgesloten keuken. De woning is gelijkvloers.

Ontspannen in de tuin

De woningen hebben een bosrijke achtertuin met terras. Tijd voor een kop koffie in de zon!

Behandelmethode

Wij begeleiden de bewoners met de methode Perspectief. Dit houdt in dat we ervoor te zorgen dat je jouw vaardigheden zoveel mogelijk behoudt en nieuwe vaardigheden ontwikkelt.

Daarnaast begeleiden we volgens de methode Urlings. Met deze methode willen we senioren een zo gelukkig mogelijke oude dag bezorgen.

Wie wonen hier begeleid?

De bewoners van Dolfijnlaan 4-5 hebben een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Vaak gecombineerd met psychiatrische problematiek.  De meeste bewoners zijn 60 jaar en ouder. Het is een diverse groep, waarin iedereen een andere zorgvraag heeft.

Wil je graag bij ons komen wonen? Dan kun je altijd contact opnemen.

In en om het woonzorgpark

Willem van den Bergh

Willem van den Bergh is een groot woonzorgpark in de wijk Noordwijkerduin. Er zijn veel woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysiotherapeut en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone daar zijn paarden en een kinderboerderij. Je kunt er wandelen en iets drinken.
Het park is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Dagbesteding

Alle bewoners gaan naar dagbesteding. Op het woonzorgpark is van alles te doen: bijvoorbeeld lekker bewegen, puzzelen, knutselen, snoezelen of bakken. Dagbesteding aan huis is ook mogelijk.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op