Adres en contact
Stanleyweg 6
4462 GN Goes
Contact opnemen Direct aanmelden

Dossier- en Papiervernietiging in Goes
Stanleyweg 6

Werk of dagbesteding

Bezig met het opruimen van het archief en op zoek naar een goede oplossing voor het vernietigen van documenten? Bij Dossier- en Papiervernietiging helpen ze graag. Hier werkt een team van mensen met een licht of matig verstandelijke beperking dagelijks aan het zorgvuldig vernietigen van papier. Twee keer in de week haalt het team bij verschillende bedrijven in Zeeland mappen, dossiers en documenten op. Ook als particulier of voor eenmalige papiervernietiging kan je bij Dossier- en Papiervernietiging terecht. Let op; dit is alleen op afspraak.

In het kort

Bij Dossier- en Papiervernietiging kunnen mensen met een licht of matig verstandelijke beperking zelfstandig werken. Hier werken zij samen met andere cliënt medewerkers samen om diverse (vertrouwelijke) documenten en dossiers te vernietigen.

Werken bij Dossier- en Papiervernietiging

Heb jij zin om samen met collega’s je handen uit de mouwen te steken? Houd je van opruimen en sorteren en vind je het leuk om met machines te werken die het papier versnipperen? Natuurlijk krijg je goede instructies. Je kunt minimaal 20 minuten zelfstandig werken en je vindt het niet erg om werk te doen dat soms hetzelfde is. Aan het eind van de dag zorg je er samen voor dat alles netjes is opgeruimd. We werken voor bedrijven dus het is belangrijk om er verzorgd uit te zien en klantvriendelijk te zijn. Interesse? Kom snel een kijkje nemen. Misschien word jij wel onze collega!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op