Dossier- en Papiervernietiging in Goes
Stanleyweg

Werk of dagbesteding

Hou jij van opgeruimd en netjes en kijk je niet op een velletje papier meer of minder? Kom dan werken bij de Dossier- en Papiervernietiging. Want je kunt er mappen leeghalen en vernietigen. Ook kun je de inhoud van dossiers door de papierversnipperaar doen. Natuurlijk haal je er eerst de nietjes en paperclips uit. De mappen en dossiers komen bij andere bedrijven vandaan. En aan het eind van de dag zorg je er samen voor dat alles netjes in opgeruimd. 

In het kort

Bij Dossier- en Papiervernietiging kunnen mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking zelfstandig werken. Natuurlijk krijg je goede instructies. Je houdt ervan om samen te werken en kunt minimaal 20 minuten zelfstandig werken. Je vindt het niet erg om werk te doen dat soms hetzelfde is. We werken voor bedrijven dus het is belangrijk om er verzorgd uit te zien en klantvriendelijk te zijn.

Adres en contact
Stanleyweg 6
4462 GN Goes
Meer weten? Klik! Direct aanmelden

Bij ons komen werken

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken? Houd je van opruimen en sorteren en vind je het leuk om met machines te werken die het papier versnipperen? Kom dan snel een kijkje nemen. Misschien word jij wel onze collega.

Locatie en bereikbaarheid

Er is voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw. Je kunt je fiets in de fietsenstalling zetten. En als je een vervoersindicatie hebt, kan je met het taxivervoer komen.


Contact

Stanleyweg 6
4462 GN  GOES

We zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 - 16.00 uur

Neem contact op voor meer informatie: 0113-272332

Neem contact op