Adres en contact
Dr. den Uijlpark 48
6716 ES Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen met een ernstige meervoudige beperking in Ede
Dr. den Uijlpark 48

Wonen

Elke dag staan de begeleiders voor je klaar. Ze helpen je bij de dagelijkse bezigheden. Vandaag mag je weer naar de dagbesteding. Samen met de bewoners en de begeleiders lopen jullie naar het dagbestedingcentrum in de wijk. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Vandaag ga je een muziekactiviteit doen. Het is lang geleden dat je muziek hebt gemaakt. dus je kijkt er naar uit.

In het kort

De groepswoning aan de Dr. den Uijlpark 48 is voor jongeren en (jong) volwassenen met een ernstig (meervoudige) beperking In de woning is plaats voor 8 bewoners. Er is 24-uursbegeleiding. De begeleiding richt zich op ontwikkeling van beweging, groei en nieuwe ervaringen. De bewoners hebben veel behoefte aan sfeer en gezelligheid. Overdag gaan alle bewoners naar dagbesteding.

Gebouw

De groepswoning heeft een grote gemeenschappelijke huiskamer met open keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De grote badkamer wordt gedeeld met alle bewoners. Achter de woning is een tuin. De woning is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Binnen het pand wordt gewerkt met een tillift.

Omgeving

De woning staat in de rustige woonwijk De Rietkampen in Ede. Hier wonen mensen met en mensen zonder beperking als buren naast elkaar. In de wijk is ook een dagbestedingscentrum. Deze ligt op loopafstand van de woning. Veel buurtbewoners met een beperking gaan hier overdag naartoe. 

De Rietkampen heeft een winkelcentrum en cafetaria’s. Ook heeft de wijk een bioscoop, een sporthal, een kerkelijk centrum en een ziekenhuis. Alle voorzieningen liggen op loopafstand. Daarnaast is er een park met een meertje waar je goed kunt wandelen.

Het centrum van Ede is goed te bereiken met de fiets, de auto of met het openbaar vervoer. Ede heeft veel leuke winkels en cafetaria’s. Zeker een bezoekje waard. Aan de rand van het centrum is het NS-station. Er rijden onder andere treinen richting Utrecht, Amersfoort en Arnhem. Vanaf het station rijden er bussen naar de woonwijk. Met de fiets ben je binnen 15 minuten bij de woning. 

Voor wie?

De woning is geschikt voor jongeren en (jong) volwassenen met een ernstig (meervoudige) beperking. De meeste bewoners zijn rolstoelafhankelijk, zowel in als buiten het huis. Naast de begeleiding geven we ook medische zorg aan bewoners die dat nodig hebben.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op