Adres en contact
Dr. den Uijlpark 52
6716 ES Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen voor mensen met een ernstige meervoudige beperking in Ede
Dr. den Uijlpark 52

Wonen

De dag beginnen met een kopje koffie, heerlijk. Je begint de dag altijd rustig. Het ontbijt staat klaar in de gemeenschappelijke woonkamer. Na het ontbijt luister je naar muziek. Als alle bewoners klaar zijn, gaan jullie naar de dagbesteding in de wijk. Hier beleef je elke dag weer leuke dingen. Na de dagbesteding eet je samen met de bewoners en begeleiders. ’s Avonds heb je vrije tijd waarin je meestal spelletjes speelt of een wandeling maakt door de wijk.

In het kort

Dit is een groepswoning voor mensen met een ernstige meervoudige verstandelijke beperking. De 9 bewoners hebben allemaal hun eigen hulpvraag. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig en zorgt voor structuur en een ontspannen sfeer. Daarnaast richt de begeleiding zich op de ontwikkeling van beweging, groei en nieuwe ervaringen.

Overdag gaan de bewoners zoveel mogelijk naar een vorm van dagbesteding. Hier ontdekken ze nieuwe dingen.

Gebouw

In de groepswoning hebben alle bewoners een eigen slaapkamer. Ze delen de huiskamer met open keuken en de ruime badkamer. Achter de woning is een tuin. De tuin en de woning zijn beide goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Omgeving

De woning staat in de rustige woonwijk De Rietkampen in Ede. Hier wonen mensen met en mensen zonder beperking als buren naast elkaar. Op loopafstand van de woning is een dagbestedingscentrum. Veel buurtbewoners met een beperking gaan hier overdag naartoe. 

In de Rietkampen zijn een winkelcentrum, cafetaria’s, een bioscoop, sporthal, een kerkelijk centrum en een ziekenhuis. Alle voorzieningen liggen op loopafstand. Verder is er een park met een meertje waar je leuk kunt wandelen. 

Het centrum van Ede is goed te bereiken met de fiets, de auto of met het openbaar vervoer. Ede heeft veel leuke winkels en cafetaria’s. Zeker een bezoekje waard! Aan de rand van het centrum is een NS station. Er rijden onder andere treinen richting Nijmegen, Amersfoort en Utrecht. Vanaf het station rijden er bussen naar de woonwijk. Met de fiets ben je binnen 15 minuten bij de woning. 

Voor wie?

De woning is voor mensen met een ernstige meervoudige verstandelijke beperking. Iedere bewoner heeft een eigen hulpvraag. De meeste bewoners zijn rolstoelafhankelijk. Een aantal bewoners hebben een stoornis in het autistisch spectrum. Voor slechthorende mensen is de woning ook geschikt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op