Begeleid wonen in Ermelo
Dr. Scheurerlaan 36

Wonen

Je stapt je fiets op samen met je huisgenoot. Even lekker een rondje door het woonzorgpark. Onderweg stop je bij het restaurant midden in het park. Je zoekt een plekje op en besteld een lekkere kop koffie. Na de koffie stap je weer de fiets op. Nu gaan jullie naar de kinderboerderij. Even kijken of er weer nieuwe dieren bij zijn gekomen!

In het kort

Aan de Dr. Scheurerlaan 36 is een woning gevestigd voor twee bewoners met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners zijn familie van elkaar. Er wordt begeleiding geboden op het gebied van zorg. Als het nodig is, kunnen de bewoners hulp inschakelen bij de 24-uurs begeleiding in de nabijgelegen woningen. De bewoners zijn zelfstandig en overdag hebben zij hun eigen activiteiten.

Adres en contact
Dr. Scheurerlaan 36
3853 KB Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning is vrijstaand en beschikt over een ruime tuin. Op de begane grond vind je een bijkeuken, een keuken, een douche en een woonkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Daarnaast is er een schuur. 

Omgeving

De woning staat aan de rand van het woonzorgpark van Ermelo. In dit park vind je verschillende voorzieningen zoals een supermarkt, een zwembad, een sportveld, een medische dienst en een kinderboerderij. Omdat de woning aan de rand van het park staat, heeft het niet het gevoel van een ‘instellingswoning’.

Dichtbij vind je de stad Harderwijk die zeker een bezoekje waard is. Verder heb je in Ermelo ook veel voorzieningen en ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen. Vanaf de woning is het ongeveer 10 minuten fietsen naar het centrum. Mocht je meer houden van het water, dan zit je aan de Horsterweg ook goed. Met de fiets ben je met 10 minuten bij strand Horst waar je heerlijk kunt genieten van het Veluwemeer.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

In de woning wonen twee ouderen met een verstandelijke beperking. De bewoners wonen zelfstandig, maar kunnen hulp inschakelen als dat nodig is.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op