Adres en contact
Dr. Van Dalelaan/Schoolpad 12/17-41
3851 JB Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen in Ermelo
Dr. van Dalelaan 12/Schoolpad 17 t/m 41

Wonen

Je woont alweer een tijdje op jezelf en bent nu helemaal gewend. Je hebt altijd zin in de gezamenlijke momenten in de ontmoetingsruimte. Hier drink je koffie of thee en klets je bij met je buren. Ook spreek je vaak met hen af om in het weekend iets leuks te doen. Dit weekend gaan jullie gezellig naar de stad om te shoppen. Nog 2 dagen werken tot aan het weekend.

In het kort

Het Schoolpad 17-41 is een groot complex met appartementen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners wonen hier zo zelfstandig mogelijk, maar kunnen op elk moment van de dag hulp inschakelen. Daarnaast leren zij om nog zelfstandiger te worden. 
In de ontmoetingsruimte drinken de bewoners regelmatig samen een kop koffie of thee. Verder heeft iedereen een eigen dagplanning. De een gaat naar dagbesteding, de ander naar werk.

Wonen in je eigen appartement

Het complex bestaat uit 2 verdiepingen met in totaal  12 appartementen. De appartementen hebben een eigen brievenbus, deurbel en voordeur. Elk appartement heeft ruime kamer met een open keuken en heeft een badkamer. 

Als je wil, kun je een internet-, telefoon- en/of televisie-aansluiting nemen op jouw eigen kamer. Die aansluiting moet je zelf betalen. Op https://sheerenloo.ontzorg.net/ lees je daar meer over.

In het complex is een kantoor/slaapwacht aanwezig voor begeleiding. Ook is er een ontmoetingsruimte voor de bewoners. Het complex heeft een goederenlift. 

De omgeving

Je woont naast het station, dichtbij het centrum van Ermelo. Het gezellige centrum, op 5 minuten lopen, heeft leuke winkels, cafetaria’s en restaurants. Ermelo ligt aan de rand van de Veluwse bossen en binnen 10 minuten rijden ben je bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Je woont dichtbij het station, waar elk half uur treinen vertrekken richting Zwolle en Amersfoort. Op loopafstand zijn bushaltes met bussen onder andere naar het woonzorgpark.

Voor wie? 

De appartementen zijn geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking. Een aantal bewoners heeft ook ASS, ADHD of hechtingsproblematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op