Adres en contact
Driehoeklaan 1 t/m 15
2201 ZP Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Driehoeklaan 1-15
Zelfstandig wonen in de veilige omgeving van een woonzorgpark

Wonen Woonzorgpark of wijk

In je eigen appartement, dat je helemaal naar jouw eigen smaak hebt kunnen inrichten, voel je je helemaal fijn. Je bent zelfs trots op dit mooie appartement waar je sinds afgelopen zomer woont. Omdat je het wel fijn vindt om hier en daar nog wat begeleiding te krijgen is er vaak iemand aanwezig in het steunpunt. Je woont hier letterlijk aan de rand van het park, wellicht kun je in de toekomst je vleugels uitslaan en helemaal zelfstandig wonen. Maar voor nu is dit appartement een hele fijne woonoplossing! 

In het kort

Aan de rand van het park staat dit mooie oude gebouw. In de zomer van 2023 is het, na grondige renovatie opnieuw in gebruik genomen als woning. Er zijn 15 studio's of appartementen voor jongeren die het aan kunnen om zelfstandig te wonen. Ieder appartement heeft een eigen keuken en badkamer. Er is een aparte slaapkamer en woonkamer.

Redelijk zelfstandig wonen met begeleiding waar nodig

Omdat je samen met 14 andere jongeren woont, is er altijd wel iemand in voor een praatje om of samen lekker in de tuin te zitten. Niet alleen de kamers zien er prachtig uit, er is ook een gezamenlijke ruimte en een mooie tuin waar jullie lekker kunnen 'chillen' met elkaar. En als je ergens mee zit, kun je altijd bij een van de begeleiders terecht. 

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh, gelegen in Noordwijk, biedt een thuis aan mensen met een beperking en is onderdeel van ’s Heeren Loo. Op het park bevinden zich diverse woningen en dagbestedingslocaties en daarnaast een grote diversiteit aan voorzieningen. Onder andere een restaurant, supermarkt, polikliniek en medische diensten zoals tandarts, fysiotherapie en logopedie. Op het park is er een binnen- en buitenzwembad. Aan de westkant bevindt zich de duinzone met een manege, een speeltuin en een kinderboerderij. Het groene park is ruim opgezet. Er is voldoende ruimte om te leven, werken en ontspannen. Er zijn diverse mogelijkheden voor dagbesteding, zoals werken in de supermarkt, het restaurant of bij dagbestedingslocaties zoals moestuin Villa Tomata.


In de duinzone richting het strand bevinden zich extra faciliteiten zoals een paardenmanege, een hondenopvang en een speeltuin. Hier kunnen bezoekers sporten, wandelen en genieten van de natuur. Het park biedt verschillende recreatiemogelijkheden, zoals het buitenbad dat in de zomer geopend is, een footgolf baan en het snoezeltheater Droomdal. Voor cliënten die niet naar een dagbestedingslocatie kunnen gaan, wordt dagbesteding op de woning verzorgd. Het woonzorgpark Willem van den Bergh biedt zo een breed scala aan activiteiten en voorzieningen voor bewoners en bezoekers.

Buiten het park

Het park is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Een bushalte bij de ingang van het park biedt een directe verbinding naar station Leiden.

Je bent lopend binnen 15 minuten op het strand van Noordwijk, via 'de trap van Rinus' die het park met de duinen verbindt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op