Adres en contact
Drielandendreef 62
3845 CC Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Zelfstandig wonen met begeleiding
Drielandendreef

Wonen

Zoek je een fijn appartement om in te wonen? Zelfstandig, maar met een enthousiast team van begeleiders in de buurt. Waar jij je zelfredzaamheid behoudt of vergroot. Heb je een licht verstandelijke beperking? Dan is wonen aan de Drielandendreef mogelijk iets voor jou. Kom gerust een keer kijken.

Er is nu een appartement voor twee personen beschikbaar. Dit appartement is geschikt voor een koppel (eventueel met een kind). Je kunt hier ook samen met je broer of zus of met een vriend of vriendin wonen. In alle gevallen met het plan om voor langere tijd samen te wonen.

In het kort

Aan de Drielandendreef in Harderwijk zijn appartementen voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding beschikbaar en ’s nachts is er een slaapwacht. De begeleiding richt zich vooral op ondersteuning bij het zelfstandige leven. De bewoners gaan overdag naar dagbesteding of naar hun werk.

Hoe begeleiden we jou?

We vinden het belangrijk dat jij je leven op jouw manier kunt leven. En dat je het beste uit jezelf kunt halen. Daarom werken we met de methode Op eigen benen. Hiermee versterk jij je eigenwaarde en zelfstandigheid. De begeleidingsmomenten zijn in jouw appartement op vaste tijden die we samen bepalen. Heb je op een ander moment iemand nodig dan kun je altijd iemand bereiken.

De appartementen

Verdeeld over het appartementencomplex aan de Drielandendreef zijn er een aantal appartementen van ’s Heeren Loo. Elk appartement heeft een eigen badkamer, keuken, woonkamer en een balkon of tuin. De meeste appartementen hebben 2 slaapkamers. Sommige appartementen zijn voor 2 personen.

Je kunt jouw appartement inrichten met jouw eigen spullen. Zo voelt het direct als thuis. In je eigen appartement kun je vrienden en familie ontvangen. Je kunt er ook zelf op uit trekken.

Omgeving

In de woonwijk Drielanden in Harderwijk wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. Vanuit jouw appartement heb je een prachtig uitzicht op het Crescentpark. Hier kun je lekker wandelen. Heb je een hond dan kun je samen naar het hondenstrand. Je kunt er ook heerlijk picknicken en er staan door het hele park speeltoestellen.

Op 15 minuten lopen is er een klein winkelcentrum. Hier vind je onder andere supermarkten, een bakker en de HEMA. Je kunt er ook naar de kapper of uit eten.

Wil je naar het centrum van Harderwijk fiets je over de fietsbrug en langs het prachtige Veluwemeer zo naar de stad. Hier vind je ook verschillende voorzieningen zoals winkels, cafetaria’s en restaurants. Openbaar vervoer Bij het winkelcentrum is een bushalte. Verder is het treinstation van Harderwijk ongeveer 10 minuten fietsen. Er rijden een intercity en een sprinter richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie?

De appartementen zijn geschikt voor volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Om hier te kunnen wonen heb je een WLZ-indicatie nodig. Minimaal VG3. Wil je hier samenwonen dan heb je allebei deze indicatie nodig.

Heb je interesse?

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op