Adres en contact
Druivenhof 10
2201 ZZ Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Druivenhof 10
Druivenhof

Het is tijd om naar de dagbesteding te gaan. Je hebt er zin in. Je vindt het leuk om andere buurtbewoners te leren kennen. Jullie maken vandaag samen een puzzel. Het is een lastige: jullie komen er niet helemaal uit. Gelukkig kun je de begeleiding altijd om hulp vragen. En niet alleen bij het puzzelen: ook als je het op de woongroep een keer moeilijk hebt, staat er altijd iemand voor je klaar.

In het kort

Druivenhof 8, 9 en 10 zijn nieuwbouwwoningen op het woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk. Rust en regelmaat zijn belangrijk op deze woongroepen. Zo eten en drinken we op vaste momenten samen. Buiten de gezamenlijke activiteiten hebben we veel aandacht voor de persoonlijke wensen van de bewoners. Zo zorgen we voor een vertrouwde omgeving voor iedereen.

Over Druivenhof

Druivenhof is een groepje van 14 woningen. In het midden is een plein met schommels en een grote picknicktafel. Soms zijn hier activiteiten, zoals een barbecue of een optreden.

De woningen
De woningen op nummer 8, 9 en 10 zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Ze hebben alle 3 een grote woonkamer. Je hebt je eigen slaapkamer met badkamer. In de open keuken is altijd plek om samen te eten of drinken.

Woon je op Druivenhof 9 of 10, dan heb je het helemaal goed voor elkaar: daar is een balkon en dakterras.

In het gebouw is een lift. De woningen zijn rolstoeltoegankelijk.

Behandelmethode

We begeleiden je op Druivenhof volgens de behandelmethode Triple C. Hiermee zorgen we dat jij zoveel mogelijk een gewoon leven kunt leiden. Daarnaast werken we op nummer 9 en 10 met de methode Urlings. Met deze methode willen we senioren een zo gelukkig mogelijke oude dag bezorgen.

De omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh
Op het woonzorgpark Willem van den Bergh staan veel woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zijn onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Aan de westkant ligt de Duinzone met paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Bij de ingang van het park is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Dagbesteding

Op het woonzorgpark is volop keuze voor dagbesteding. Ga bijvoorbeeld lekker bewegen, puzzelen, knutselen of snoezelen.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Bij ons komen wonen?

De woningen zijn voor volwassenen en senioren. Zij hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Veel bewoners hebben daarnaast gedragsproblemen. De begeleiding is gespecialiseerd in het omgaan met met mensen met autisme. Op nummer 9 is ook palliatieve zorg mogelijk.

Zoek jij een veilige en sfeervolle leefomgeving? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op