Adres en contact
Druivenhof 12
2201 ZZ Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Druivenhof 12
Druivenhof

Wonen Woonzorgpark of wijk

Wat is thuis voor jou? Een gezellige woonkamer met leuke huisgenoten? Begeleiding die in is voor een praatje? Het plezier tijdens een gezamenlijke groepswandeling? Je een keertje iets minder voelen en weten dat dat ook gewoon mag? In Druivenhof kan dat. Je hoeft hier de deur maar binnen te stappen om een thuisgevoel te krijgen.

In het kort

Druivenhof 11-14 is een hoogbouwwoning op het woonzorgpark Willem van den Bergh. Op eerste 3 verdiepingen bevinden zich groepswoningen, op de vierde etage zijn studio’s voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding. Structuur en veiligheid vinden we belangrijk. We werken met een vast dagprogramma met veel gezamenlijke activiteiten, zoals koffie drinken, wandelen en samen eten.

Druivenhof is een groepje van 14 nieuwbouwwoningen. In het midden is een plein met schommels en een grote picknicktafel. Af en toe zijn hier een kleine activiteiten, zoals een barbecue of een optreden.

Begeleid wonen voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking


Op Druivenhof 12 wonen volwassenen en ouderen met een matige, ernstige of zeer verstandelijke beperking. Vaak hebben zij ook medische problematiek . Sommige bewoners hebben moeilijk verstaanbaar gedrag of autisme. We maken gebruik van de behandelmethoden Triple C en Perspectief.

Het pand

De woningen op Druivenhof 11 t/m 13 hebben elk een gezellige keuken en een woonkamer met televisie. Alle bewoners hebben een eigen slaap- en badkamer met douche en toilet. Sommige woningen hebben een dakterras of een ruime tuin. De woning is helemaal aan jou aangepast, bijvoorbeeld met tilsystemen. En heb je behoefte aan rust? Ga dan naar de snoezelruimte.

Omgeving


Woonzorgpark Willem van den Bergh, gelegen in Noordwijk, biedt een thuis aan mensen met een beperking en is onderdeel van ’s Heeren Loo. Op het park bevinden zich diverse woningen en dagbestedingslocaties en daarnaast een grote diversiteit aan voorzieningen. Onder andere een restaurant, supermarkt, polikliniek en medische diensten zoals tandarts, fysiotherapie en logopedie. Op het park is er een binnen- en buitenzwembad. Aan de westkant bevindt zich de duinzone met een manege, een speeltuin en een kinderboerderij. Het groene park is ruim opgezet. Er is voldoende ruimte om te leven, werken en ontspannen. Er zijn diverse mogelijkheden voor dagbesteding, zoals werken in de supermarkt, het restaurant of bij dagbestedingslocaties zoals moestuin Villa Tomata.In de duinzone richting het strand bevinden zich extra faciliteiten zoals een paardenmanege, een hondenopvang en een speeltuin. Hier kunnen bezoekers sporten, wandelen en genieten van de natuur. Het park biedt verschillende recreatiemogelijkheden, zoals het buitenbad dat in de zomer geopend is, een footgolf baan en het snoezeltheater Droomdal. Voor cliënten die niet naar een dagbestedingslocatie kunnen gaan, wordt dagbesteding op de woning verzorgd. Het woonzorgpark Willem van den Bergh biedt zo een breed scala aan activiteiten en voorzieningen voor bewoners en bezoekers.

Buiten het park


Het park is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Een bushalte bij de ingang van het park biedt een directe verbinding naar station Leiden

.Je bent lopend binnen 15 minuten op het strand van Noordwijk, via 'de trap van Rinus' die het park met de duinen verbindt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op