Adres en contact
Druivenhof 14
2201 ZZ Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Druivenhof 14
Druivenhof

Wat is thuis voor jou? Een gezellige woonkamer met leuke huisgenoten? Begeleiding die in is voor een praatje? Het plezier tijdens een gezamenlijke groepswandeling? Je een keertje iets minder voelen en weten dat dat ook gewoon mag? In Druivenhof kan dat. Je hoeft hier de deur maar binnen te stappen om een thuisgevoel te krijgen.

In het kort

Druivenhof 11-14 is een hoogbouwwoning op het woonzorgpark Willem van den Bergh. Op eerste 3 verdiepingen bevinden zich groepswoningen, op de vierde etage zijn studio’s voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding. Structuur en veiligheid vinden we belangrijk. We werken met een vast dagprogramma met veel gezamenlijke activiteiten, zoals koffie drinken, wandelen en samen eten.

Druivenhof is een groepje van 14 nieuwbouwwoningen. In het midden is een plein met schommels en een grote picknicktafel. Af en toe zijn hier een kleine activiteiten, zoals een barbecue of een optreden.

Begeleid wonen voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking

Druivenhof 11, 12 en 13
Op Druivenhof 11, 12 en 13 wonen volwassenen en ouderen met een matige, ernstige of zeer verstandelijke beperking. Vaak hebben zij ook medische problematiek . Sommige bewoners hebben moeilijk verstaanbaar gedrag of autisme. We maken gebruik van de behandelmethoden Triple C en Perspectief.

Het pand

De woningen op Druivenhof 11 t/m 13 hebben elk een gezellige keuken en een woonkamer met televisie. Alle bewoners hebben een eigen slaap- en badkamer met douche en toilet. Sommige woningen hebben een dakterras of een ruime tuin. De woning is helemaal aan jou aangepast, bijvoorbeeld met tilsystemen. En heb je behoefte aan rust? Ga dan naar de snoezelruimte.

Begeleid wonen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking

Druivenhof 14
Op Druivenhof 14 wonen volwassen (50+) met een lichte verstandelijke beperking. Soms hebben zij ook moeilijk verstaanbaar gedrag of gehoorbeperkingen We begeleiden de jongeren volgens de methode Op Eigen Benen. Hiermee vergroten we de zelfstandigheid van de bewoners.

Het pand

Druivenhof 14 is een groepswoning met studio’s op de vierde etage van het complex. De woning heeft een gezamenlijke huis/eetkamer met aangrenzende keuken. De studio’s komen direct uit op de woonkamer. Iedere studio heeft eigen douche, toilet en wasmachine.

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh
De woningen staan op het woonzorgpark Willem van den Bergh. Naast woningen en dagbestedingslocaties zijn er ook een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone met paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Dagbesteding

Op het woonzorgpark is van alles te doen: ga bijvoorbeeld bewegen, puzzelen, knutselen, snoezelen of aan het werk in de kringloopwinkel de Berghshop. Op een aantal woningen is dagbesteding aan huis.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op