Adres en contact
Druivenhof 9
2201 ZZ Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Druivenhof 9
Druivenhof

Het is tijd om naar de dagbesteding te gaan. Je hebt er zin in. Je vindt het leuk om andere buurtbewoners te leren kennen. Jullie maken vandaag samen een puzzel. Het is een lastige: jullie komen er niet helemaal uit. Gelukkig kun je de begeleiding altijd om hulp vragen. En niet alleen bij het puzzelen: ook als je het op de woongroep een keer moeilijk hebt, staat er altijd iemand voor je klaar.

In het kort

Druivenhof 8, 9 en 10 zijn nieuwbouwwoningen op het woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk. Rust en regelmaat zijn belangrijk op deze woongroepen. Zo eten en drinken we op vaste momenten samen. Buiten de gezamenlijke activiteiten hebben we veel aandacht voor de persoonlijke wensen van de bewoners. Zo zorgen we voor een vertrouwde omgeving voor iedereen.

Over Druivenhof

Druivenhof is een groepje van 14 woningen. In het midden is een plein met schommels en een grote picknicktafel. Soms zijn hier activiteiten, zoals een barbecue of een optreden.

De woningen
De woningen op nummer 8, 9 en 10 zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Ze hebben alle 3 een grote woonkamer. Je hebt je eigen slaapkamer met badkamer. In de open keuken is altijd plek om samen te eten of drinken.

Woon je op Druivenhof 9 of 10, dan heb je het helemaal goed voor elkaar: daar is een balkon en dakterras.

In het gebouw is een lift. De woningen zijn rolstoeltoegankelijk.

Druivenhof 9

De woningen zijn voor volwassenen en senioren. Zij hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Veel bewoners hebben daarnaast gedragsproblemen. De begeleiding is gespecialiseerd in het omgaan met met mensen met autisme. Op nummer 9 is ook palliatieve zorg mogelijk.

Behandelmethode

We begeleiden je op Druivenhof volgens de behandelmethode Triple C. Hiermee zorgen we dat jij zoveel mogelijk een gewoon leven kunt leiden. Daarnaast werken we op nummer 9 en 10 met de methode Urlings. Met deze methode willen we senioren een zo gelukkig mogelijke oude dag bezorgen.

De omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh gelegen in Noordwijk, biedt een thuis aan mensen met een beperking en is onderdeel van ’s Heeren Loo. Op het park bevinden zich diverse woningen en dagbestedingslocaties en daarnaast een grote diversiteit aan voorzieningen. Onder andere een restaurant, supermarkt, polikliniek en medische diensten zoals tandarts, fysiotherapie en logopedie. Op het park is er een binnen- en buitenzwembad. Aan de westkant bevindt zich de duinzone met een manege, een speeltuin en een kinderboerderij. Het groene park is ruim opgezet. Er is voldoende ruimte om te leven, werken en ontspannen. Er zijn diverse mogelijkheden voor dagbesteding, zoals werken in de supermarkt, het restaurant of bij dagbestedingslocaties zoals moestuin Villa Tomata.


In de duinzone richting het strand bevinden zich extra faciliteiten zoals een paardenmanege, een hondenopvang en een speeltuin. Hier kunnen bezoekers sporten, wandelen en genieten van de natuur. Het park biedt verschillende recreatiemogelijkheden, zoals het buitenbad dat in de zomer geopend is, een footgolf baan en het snoezeltheater Droomdal. Voor cliënten die niet naar een dagbestedingslocatie kunnen gaan, wordt dagbesteding op de woning verzorgd. Het woonzorgpark Willem van den Bergh biedt zo een breed scala aan activiteiten en voorzieningen voor bewoners en bezoekers.

Buiten het park

Het park is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Een bushalte bij de ingang van het park biedt een directe verbinding naar station Leiden.

Je bent lopend binnen 15 minuten op het strand van Noordwijk, via 'de trap van Rinus' die het park met de duinen verbindt.


Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op