Naschoolse Dagbehandeling 'Pubers Nijkerk'
ds. Kuypersstraat 1

De schooldag is voorbij. We drinken eerst gezellig een kop thee of limonade. Daarna maken we afspraken over wat je die middag gaat doen. Iedere middag werk je aan jouw doelen en doen we een groepsactiviteit. Op het bord staat precies wanneer we wat gaan doen. Tussen de werkpunten en groepsactiviteit is er ruimte om zelf activiteiten te kiezen, zowel binnen als buiten.

In het kort

Op de naschoolse dagbehandeling komen maximaal 8 jongeren per dag. De middag verloopt volgens een vast programma. Tijdens groepsactiviteiten en gesprekken leer jij omgaan met dingen die lastig voor je zijn. De begeleiders van de naschoolse dagbehandeling in Nijkerk helpen jou daarmee.

Adres en contact
ds. Kuypersstraat 1
3863 CA Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden

Het gebouw

De groep bevindt zich in een lokaal achter de school van ‘Accent Nijkerk’. 

Voor iedere puber anders 

De dagbehandeling is voor iedere puber anders. Wanneer je bij ons start maken wij met elkaar een behandelplan. In dit plan staat aan welke doelen wij gaan werken en met welke stappen wij dit willen bereiken. We kijken samen met de betrokkenen naar wat jij nodig hebt. Bijvoorbeeld: 

  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
  • Wat zijn de gevaren van social media en hoe ga ik hier mee om?
  • Hoe kan ik mijn emoties herkennen en op een goede manier uiten?
  • Hoe ga ik om met leeftijdsgenoten?
  • Hoe leer ik mijn eigen grenzen kennen en deze aangeven?

Voor wie? 

We zijn er voor jongeren tussen 12 en 18 jaar met uiteenlopende ontwikkelings- en gedragsproblemen, jongeren met of zonder leerproblemen. De jongeren komen aansluitend aan hun schooldag naar de dagbehandeling en zijn hier vaak drie middagen in de week. In deze tijd wordt er aan de hand van een vaste dagelijkse routine en feedbackkaarten gewerkt aan hun persoonlijke leerdoelen. We vinden het belangrijk dat jij positieve ervaringen opdoet, verbeteringen ziet en trots bent op de door jou behaalde resultaten. We werken daarom in kleine stappen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op