Praktische info
Dubbelbeek 40-42
7333 NJ Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen voor jongeren in een appartement in Apeldoorn
Dubbelbeek 40-42

Wonen

Het is weekend. Helaas regen, wat ga je nu eigenlijk doen? Met je begeleider heb je afgesproken dat je gaat proberen om vaker te tekenen. Dat vind je leuk, maar vaak hang je in plaats daarvan urenlang op het internet rond. Je pakt je papier, potlood en gum uit de kast en begint te denken. Wat zal het worden? Je kijkt naar buiten en ziet een mooie boom, met allemaal knoesten. Goed idee, die ga je natekenen!

In het kort

Dubbelbeek is een appartement voor mensen met een lichte verstandelijke beperking in de wijk Malkenschoten in Apeldoorn. Hier wonen mensen met een beperking in hetzelfde gebouw met studenten.

Appartementen en studio's

Het gebouw heeft drie verdiepingen, waarvan de bovenste verdieping bestemd is voor appartementen van ’s Heeren Loo. Op de andere twee verdiepingen wonen studenten van het Gelre-ziekenhuis. Op de verdieping van ’s Heeren Loo zijn 8 appartementen en 7 studio’s beschikbaar. Ieder appartement of studio heeft een eigen keukenblok, douche, toilet, eigen balkon en een eigen voordeur.

Groene omgeving

Omgeving Malkenschoten is een groene en open omgeving. Supermarkt, zwembad, sportschool/sportverenigingen, bushalte en diverse werkvoorzieningen zijn op loopafstand.

Voor jongeren

De woning is geschikt voor 15 jongeren met een lichte verstandelijke beperking. De jongeren die hier wonen, willen graag zelfstandiger worden en zelf hun vrije tijd leren invullen. Ze krijgen daarin bij ons begeleiding aan de hand van wat zij zelf willen. Ook leren wij hen dagelijkse taken zelf te doen en te regelen, zoals koken, omgaan met geld en sociale vaardigheden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op