Adres en contact
Dubbelbeek 40-42
7333 NJ Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen voor jongeren in een appartement in Apeldoorn
Dubbelbeek 42

Wonen

In het kort

Dubbelbeek is een appartementencomplex in de wijk Malkenschoten in Apeldoorn. Het gebouw heeft drie verdiepingen, waarvan de derde verdieping de appartementen van 's Heeren Loo zijn.

Woning

Op de bovenste verdieping zijn er acht appartementen en zeven studio's. De appartementen hebben de beschikking over een eigen keukenblok, badkamer, eigen balkon. De woningen zijn bestemd voor mensen met een licht verstandelijke beperking vanaf de leeftijd van achttien jaar. Mensen die hier komen wonen zijn gemotiveerd om vaardigheden te leren die hen zo zelfstandig mogelijk maken. Daarnaast hebben de mensen op deze woning een dag invulling met werk, dagbesteding of school.

Begeleiding

Binnen Dubbelbeek staat de bewoner centraal. De begeleiding van de bewoners van Dubbelbeek is competentiegericht en gaat uit van de eigen mogelijkheden van de bewoners en de hulpvraag. Voorop in de begeleiding staat het bieden van een veilige woonomgeving waarin de bewoner vaardigheden kunnen leren die van belang zijn om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. De begeleiding is individueel gericht. De bewoners worden gestimuleerd om zo veel mogelijk eigen verantwoordelijkheid te nemen. De begeleiding heeft een activerende, adviserende en coachende rol. Zij hebben de mogelijkheid om een bewoner 'intensief' te ondersteunen en taken over te nemen als dit nodig is. Er is 24 uur per dag een begeleider beschikbaar. Er zijn in de week verschillende begeleidingsmomenten.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op