Adres en contact
Duin- en Kruidbergerweg 1
1985 HG Driehuis
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Driehuis 7 en 8
Duin- en Kruidbergerweg 1

Wonen

In Driehuis, gemeente Velsen, aan de rand van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en het Landgoed Duin & Kruidberg, zijn vanaf april 2019 twee nieuwe intensieve begeleidingslocaties van ‘s Heeren Loo van start gegaan.

In het kort

Deze locaties (ieder bestemd voor 8 personen) zijn speciaal gericht op jongeren met een lichte verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. De jongeren zijn in de leeftijd van 13 t/m 23 jaar en hebben al een intensief behandeltraject achter de rug binnen de ‘besloten’ en ‘gesloten’ zorg. Met de opgedane kennis en vaardigheden zijn ze al een eind op weg maar is het vaak nog te vroeg om alweer in de wijk of stad te gaan wonen, of is terug naar huis net een stap te ver.

De jongeren kunnen op deze locatie hun opgedane kennis en vaardigheden vasthouden en samen met de betrokken groepsleiding werken aan hun eigen kwaliteiten. Zo ontdek je stap voor stap wie je bent en wat je allemaal kan: ‘je leert een beetje meer van jezelf om steeds beter te weten, dat je mag zijn wie je bent’.

ContactNeem contact op