Adres en contact
Duin- En Kruidbergerweg 1E-F
1985 HG Driehuis
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Driehuis 7 en 8
Duin- en Kruidbergerweg 1E-F

Wonen

In Driehuis, gemeente Velsen, aan de rand van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en het Landgoed Duin & Kruidberg, zijn vanaf april 2019 twee nieuwe intensieve begeleidingslocaties van ‘s Heeren Loo van start gegaan.

In het kort

Deze locaties (ieder bestemd voor 8 personen) zijn speciaal gericht op jongeren met een licht verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. De jongeren zijn in de leeftijd van 13 t/m 23 jaar en hebben al een intensief behandeltraject achter de rug binnen de ‘besloten’ en ‘gesloten’ zorg. Met de opgedane kennis en vaardigheden zijn ze al een eind op weg maar is het vaak nog te vroeg om alweer in de wijk of stad te gaan wonen, of is terug naar huis net een stap te ver.

De jongeren kunnen op deze locatie hun opgedane kennis en vaardigheden vasthouden en samen met de betrokken groepsleiding werken aan hun eigen kwaliteiten. Zo ontdek je stap voor stap wie je bent en wat je allemaal kan: ‘je leert een beetje meer van jezelf om steeds beter te weten, dat je mag zijn wie je bent’.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op