Adres en contact
Edelhertlaan 38
6733 SL Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Edelhertlaan 38
Edelhertlaan

Vanuit je ramen kun je de eerste bomen van de Veluwe al zien. Elke ochtend geniet je weer van het mooie, mistige uitzicht. Nog even, en dan vallen ook de laatste bladeren van de bomen. Misschien liggen ze over een paar weken wel vol met sneeuw. Wie weet.

In je studio maak je een lekker eitje voor jezelf en gooi je de koffie in het koffiefilter. Na het ontbijtje loop je naar de gemeenschappelijke woonkamer. Even kijken of er nog meer bewoners zijn. De begeleiders zijn in ieder geval aanwezig en een aantal bewoners zitten op de bank. Je gaat er gezellig bij zitten en praat over wat je vandaag gaat doen.

In het kort

Aan de Edelhertlaan 36-38 wonen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De woning bestaat uit 16 studio’s. De bewoners krijgen een intensieve individuele begeleiding (Very Intensive Care, VIC) volgens de Triple C methode. De begeleiding richt zich vooral op het creëren van veiligheid en het aanleren van vaardigheden. Samenwerking met de ouders en familie is daarbij belangrijk.

De bewoners hebben overdag een vorm van dagbesteding aan of buitenshuis. Op de dagbesteding kunnen de bewoners zich ontwikkelen en ontplooien.

Het gebouw

Het gebouw aan de Edelhertlaan 36-38 heeft 16 studio’s. Alle studio’s zitten op de begane grond. De studio’s zijn bedoeld voor één persoon en hebben allemaal een zithoek, een keuken en een badkamer. Het gebouw heeft daarnaast een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Hier kunnen alle bewoners gebruik van maken.

Rondom het gebouw zit een grote afgeschermde tuin. Bewoners die dagbesteding vanuit huis hebben, doen dit vanuit hun eigen studio.

Omgeving

De studio’s zijn gevestigd op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Wekerom is een dorp van de gemeente Ede en zit dichtbij Apeldoorn en Arnhem. Op dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig. Vanuit je studio loop je zo de Veluwe in, waar je mooie wandelingen kunt maken. Op het park vind je veel voorzieningen zoals dagbestedingen, sportfaciliteiten, een kerk en een kinderboerderij.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de studio’s. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

De studio’s aan Edelhertlaan 36 zijn voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). De leeftijd ligt tussen de 44 en 65 jaar. Nummer 38 heeft bewoners met een matige verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag. De leeftijd van deze bewoners ligt tussen de 20 en 60 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op