Adres en contact
Edelhertlaan 7
6733 SL Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Edelhertlaan 7
Edelhertlaan

Wil jij wonen in een mooie bosrijke omgeving op de Veluwe? Het woonzorgpark in Wekerom geeft je een veilig gevoel. Begeleiders staan voor je klaar en je hebt veel voorzieningen op loopafstand. Samen met anderen ga je overdag naar je werk of naar dagbesteding. In het weekend is er genoeg te beleven op het park. Neem een bezoekje aan de kinderboerderij of maak een heerlijke wandeling!

In het kort

Edelhertlaan 7-9 heeft 12 bewoners met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Er wordt zeer intensieve begeleiding geboden die 24 uur per dag beschikbaar is. De begeleiding richt zich op het stimuleren van de zelfstandigheid en het opdoen van succeservaringen. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding op het woonzorgpark.

De woning

Edelhertlaan 7-9 is een geschakelde twee-onder-een-kap woning met twee verdiepingen. Beide woningen hebben een gemeenschappelijke woonkamer met een open keuken. Ook de badkamer wordt gedeeld. Elke woning heeft vijf slaapkamers. Daarnaast heeft nummer 9 nog een appartement op de eerste verdieping. Hier woont een bewoner met een lichte verstandelijke beperking. Nummer zeven heeft nog een ruime slaapkamer op de eerste verdieping. De woning heeft een grote tuin die gedeeld wordt.

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom (gemeente Ede). Dichtbij zitten de steden Arnhem en Apeldoorn.

Op het woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig. Vanuit je studio loop je zo de Veluwe in, waar je mooie wandelingen kunt maken. Op het park vind je veel voorzieningen zoals dagbestedingen, sportfaciliteiten, een kerk en een kinderboerderij.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de studio’s. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

Edelhertlaan 7 is een woning voor jongvolwassenen met een matige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Ze krijgen intensieve individuele begeleiding (Very Intensive Care, VIC).

Op nummer 9 wonen volwassenen tussen de 40 en 65 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). In het appartement is er plek voor een bewoner met een lichte verstandelijke beperking. Er wordt in beide woningen volgens de Triple C methode gewerkt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op