Adres en contact
Eekhoornstraat 4
6733 SH Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Eekhoornstraat 4
Eekhoornstraat

Op het park is het rustig. De zon schijnt en er is een fris windje. Je wandelt met de begeleiding richting de kinderboerderij. Onderweg kom je verschillende vogels tegen. Je hoort ze fluiten. Nog een stukje lopen en dan komen jullie aan bij de andere dieren!

In het kort

Aan de Eekhoornstraat 4-6 zit een geschakeld woning voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. De begeleiding en zorg is 24 uur per dag aanwezig. De begeleiding heeft veel aandacht voor ontspanning en welzijn. Er heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer in de woning. Ook het behouden van vaardigheden speelt een rol binnen de woning. We werken vanuit de behandelmethode Perspectief.

Woning

Nummers 4 en 6 zijn geschakeld aan elkaar. Het kantoor en de snoezelbadkamer worden gedeeld. Voor de rest heeft elk gedeelte een eigen woonkamer met open keuken. De bewoners hebben verder een eigen slaapkamer met badkamer.

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom (gemeente Ede). Dichtbij zitten de steden Arnhem en Apeldoorn. Op het woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig. Vanuit de woning loop je zo de Veluwe in, waar je mooie wandelingen kunt maken. Op het park vind je veel voorzieningen zoals dagbestedingen, sportfaciliteiten, een kerk, een kinderboerderij en een klimbos.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen en ouderen met een (ernstige) verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op