Adres en contact
Eekhoornstraat 8
6733 SH Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Eekhoornstraat 8
Eekhoornstraat

In de ochtend begin je de dag in de gezamenlijke woonkamer met een lekker ontbijtje. Na het ontbijt is het tijd voor het huiskamerproject. Je mag dan kiezen wat je gaat doen. Neem je een lekker warm bad of luister je liever naar muziek?

Na het ochtendprogramma ga je naar de dagbesteding. Hier ontdek je elke dag weer nieuwe dingen. Ook ontmoet je andere mensen. Na een lange dag staat er thuis een heerlijke warme maaltijd op je te wachten. Aan tafel!

In het kort

Aan de Eekhoornstraat 8-10 zit een geschakeld woning voor volwassenen met een ernstige meervoudige beperking. Er is 24-uurs begeleiding en zorg aanwezig. De begeleiding heeft veel aandacht voor ontspanning en welzijn. Er heerst een rustige en gemoedelijke sfeer in de woning. Voor alle bewoners is er ’s ochtends een huiskamerproject gericht op ontspanning. De bewoners gaan ’s middags allemaal naar dagbesteding. Een deel heeft ook ’s ochtends activiteiten buiten het huis.

Woning

Nummers 8 en 10 zijn geschakeld aan elkaar. Het kantoor en de snoezelbadkamer worden gedeeld. Voor de rest heeft elk nummer een eigen woonkamer met open keuken. De bewoners hebben verder een eigen slaapkamer met badkamer. Er is ook een tuin aanwezig met een terras. De tuin ligt op het westen.

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom (gemeente Ede). Dichtbij zitten de steden Arnhem en Apeldoorn.

Op het woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig. Vanuit de woning loop je zo de Veluwe in, waar je mooie wandelingen kunt maken. Op het park vind je veel voorzieningen zoals dagbestedingen, sportfaciliteiten, een kerk en een kinderboerderij.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen en ouderen met een ernstige verstandelijke beperking (EMB). Een aantal bewoners is slechtziend.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op