Adres en contact
Eekhoornstraat 9
6733 SH Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Eekhoornstraat 9
Eekhoornstraat

Wil jij wonen in een mooie bosrijke omgeving op de Veluwe? Het woonzorgpark in Wekerom geeft je een veilig gevoel. Begeleiders staan voor je klaar en je hebt veel voorzieningen op loopafstand. Samen met anderen ga je overdag naar je werk. In het weekend is er genoeg te beleven op het park.

In het kort

Op Eekhoornstraat 5 wonen (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. De woning is gelegen in het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Er wordt 24-uurs begeleiding geboden. De begeleiding richt zich op het stimuleren van de zelfstandigheid en het opdoen van succeservaringen. Doordeweeks hebben de bewoners dagbesteding op het woonzorgpark.

Woning

Eekhoornstraat 5 is een groot, licht gebouw waarin een groep van vijf jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking gezamenlijk wonen. De groep heeft een gezamenlijke huiskamer, een open keuken en een grote badkamer. Daarnaast is en ook een eigen terras en een gezamenlijke tuin met de buren.

Omgeving

Het woonzorgpark De Hartenberg kent ongeveer 200 bewoners. Op het park zijn verschillende voorzieningen te vinden op het gebied van werk, wonen en vrije tijd. Zo zit er een kinderboerderij op het park, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness. Het park is ruim opgezet en heeft een rustige bosachtige uitstraling. Er rijden weinig auto’s en er zijn veel fiets en wandelpaden. Alles op het park ligt op loopafstand van elkaar af. Dichtbij vind je het mooie gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Op Eekhoornstraat 5 wonen vijf jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op