Adres en contact
Eendekotsweg 1
4352 JD Gapinge
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Gapinge
Eendekotsweg 1

Wonen

In het kort

De Eendekotsweg ligt aan de rand van Gapinge, een rustig dorp in de buurt van Middelburg. Het is een woonboerderij met een grote, open tuin. Op de locatie is plaats voor 5 bewoners.

De woning

Er is 1 appartement waar alle voorzieningen aanwezig zijn. In het woonhuis zijn 3 slaapkamers met een gedeelde badkamer (met ligbad) en 1 kamer met eigen badkamer. Er is een grote woonkamer met keuken. 

Voor wie 

Op locatie Eendekotsweg wonen volwassen cliënten met een licht tot matige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Er is sprake van bijkomende psychiatrische stoornissen, autisme en hechtingsproblematiek. De cliënten hebben een intensieve ondersteuningsbehoefte in een kleinschalige setting (vaak in de vorm van meerzorg).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op