Sportieve dagbesteding in Julianadorp
Eikenhout 100a

Werk of dagbesteding Vrije tijd

Samen met je begeleider loop je richting het zwembad. Vandaag ga je weer een middagje bewegen! Eerst doe je leuke spelactiviteiten in het zwembad. Daarna ga je nog even naar de sportzaal voor wat oefeningen. Je begeleider staat klaar om te helpen!

In het kort

Eikenhout 100a in Den Helder is een dagbestedingslocatie/vrijetijdslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Op de locatie is een zwembad, sportzaal en fysio aanwezig. De begeleiding werkt onder andere met de methodes Triple C en Perspectief.

Adres en contact
Eikenhout 100
1787 RA Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Omgeving

De dagbesteding is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere voorzieningen en woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, met onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven. 

Voor wie?

De dagbesteding is bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep ligt uiteen. Zo hebben wij oudere deelnemers met een ernstige meervoudige beperking, maar ook licht verstandelijk beperkten en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Neem contact op