Adres en contact
Eikenhout 100
1787 RA Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Sporten in de sportzaal of werken in de horeca bij KNUS in Julianadorp
Eikenhout 100a

Werk of dagbesteding Vrije tijd

Samen met je begeleider loop je naar de sportzaal. Je hebt er zin in, want vanmiddag mag je je uitleven met de bal. Je begeleider staat klaar om te helpen. Je ziet je huisgenoot bij KNUS. Zij is al druk bezig, want er zijn klanten, die een kopje koffie willen.

In het kort

De Eikenhout 100a is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. De begeleiding werkt onder andere met de methodes Triple C en Perspectief.

Sporten
Hou jij van sporten waarin je je kunt uitleven, wil je aan je conditie werken of wil je sterker en/of leniger worden? Kom dan naar onze sportzaal. Onder leiding van onze bewegingsagogen kunnen je verschillende sporten doen, zoals zaalvoetbal. Andere bewegingsactiviteiten zijn: meer bewegen voor ouderen, bootcamp, sport en spel, belevingsgerichte activiteiten en digi-sporten.

Dagbesteding KNUS
Vind jij het leuk om mensen blij te maken met een lekkere kop koffie, zelfgebakken stroopwafel of een verse smoothie? Sta je graag in de keuken of vind je achter de kassa staan het einde? Dan is KNUS de dagbesteding voor jou. Je werkt onder leiding van begeleiders. De klanten nemen plaats aan de gezellige stamtafel, aan een tafeltje bij het raam of buiten op het terras. Ook kunnen zij een zakje chips, snoep, kleurplaat of knutselpakket bij jullie kopen. 


Omgeving

De dagbestedingslocatie staat op woonzorgpark Noorderhaven. In het gebouw is ook de afdeling fysiotherapie gevestigd. Noorderhaven is een beschutte, groene locatie met veel voorzieningen en woningen van ’s Heeren Loo. Op het park zijn onder andere een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

Het woonzorgpark is goed te bereiken met de bus. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, met onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven. De zee is dichtbij.

Voor wie?

De dagbesteding is voor mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep  is divers: van oudere deelnemers met een ernstige meervoudige beperking, deelnemers met een lichte verstandelijk beperking en deelnemers met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Neem contact op