Adres en contact
Eikenhout 344
1787 RA Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Eikenhout 344
Eikenhout

Jij bent graag creatief bezig, dus je bent vaak in de Repro te vinden. Vandaag heb je een klant die een speciaal boekje wil laten maken voor de verjaardag van zijn broer. Printen, inbinden, lijmen: jij kent alle stappen van het proces. Je maakt er een echt kunstwerk van; een professionele copyshop had het niet beter kunnen doen. De klant verlaat de zaak met een glimlach op zijn gezicht. Dat is genieten!

In het kort

Op Eikenhout 344-357 vind je een verzameling creatieve werkplaatsen. De Repro is een kleine copyshop waar bewoners van terrein Noorderhaven mooi en professioneel drukwerk leveren. In de kaarsenmakerij maken deelnemers trendy kaarsen in alle mogelijke kleuren. Op De Werkvloer worden producten van gerecyclede materialen gemaakt en verkocht.

De werkplaatsen

Repro

Bij de Repro Noorderhaven kunnen creatievelingen hun hart kunnen ophalen. Je kunt er terecht voor professioneel drukwerk: inbinden, lamineren, kleuren- en zwartwit afdrukken. We maken gebruik van twee professionele en moderne kopieerapparaten; één voor kleur en een voor zwart/wit. De kwaliteit van de kleurenafdrukken is zelfs vergelijkbaar met de kwaliteit van drukwerk.

Kaarsenmakerij

Je meester of juf bedanken met een origineel cadeautje? Je moeder verrassen op Moederdag? Dan moet je bij de kaarsenmakerij zijn voor een handgemaakte kaars. In deze oase van kleuren en geuren is voor ieder wat wils.

De Werkvloer

Bij de Werkvloer houden we niet van verspilling. We gebruiken gerecyclede producten en blazen ze zo nieuw leven in. Alle producten worden verkocht in de bijbehorende winkel, maar ook in cadeauwinkel de Boterbloem in het nabijgelegen winkelcentrum de Riepel.

Bij ons komen werken

Werk jij graag met je handen? En lijkt het je fantastisch om anderen blij te maken met jouw creativiteit? Bij de Repro, de kaarsenmakerij en De Werkvloer gaan mensen met een verstandelijke beperking naar dagbesteding. Zij wonen vaak op het woonzorgpark Noorderhaven. Je kunt bij interesse altijd contact opnemen.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt ons op woonzorgpark Noorderhaven met veel andere woon- en dagbestedingslocaties van ’s Heeren Loo.

De omgeving heeft goed openbaar vervoer. Vlak achter het park is een bushalte. Noorderhaven ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder.

Adres

Eikenhout 344-357
1787 RA Julianadorp

De Repro Noorderhaven

Repro.noorderhaven@sheerenloo.nl
088 - 036 13 40

Kaarsenmakerij


kaarsenmakerij@sheerenloo.nl
088 - 036 1342

De Werkvloer

088 - 036 13 41

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 -16.00

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op