Dagbesteding in Vaassen
Emsterweg 90

Werk of dagbesteding

Een knutselmiddag. Heerlijk creatief bezig zijn met een leuke groep! En vanmiddag is het zover. De stiften, potloden en het gekleurde papier liggen al op tafel. Nog even wat drinken en dan aan de slag!

In het kort

De Emsterweg 90 is een dagbestedingslocatie voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Onze activiteiten zijn divers en wij kijken bij iedereen welke activiteiten het beste aansluiten. Elk dagdeel is er plek voor maximaal 15 deelnemers.

Adres en contact
Emsterweg 90
8171 PK Vaassen
Contact opnemen Direct aanmelden

De dagbesteding

Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige werkplek, waar je lekker jezelf mag zijn en waar we samen kijken naar activiteiten die bij jou aansluiten? Dan is De Emsterweg in Vaassen misschien iets voor jou!

We doen leuke en zinvolle activiteiten met een creatief, enthousiast en vast team. Zo maken we allerlei leuke cadeau-artikelen zoals kraamcadeau’s, decoraties voor in huis en verschillende seizoensproducten. Met mooi weer kunnen we heerlijk buiten genieten in onze grote tuin. Lekker zitten in het zonnetje, de tuin onderhouden en natuurlijk werken in onze moestuin waarin we allerlei groente en fruit verbouwen.

Na al dit harde werken kun je bijkomen in onze loungehoek. Hier kun je lekker ontspannen, een film kijken een muziekje luisteren of een spelletje spelen. Ook voor lekker meegenieten vanaf de zijlijn ben je bij De Emsterweg op de juiste plek. Er valt genoeg te beleven!

Omgeving

Emsterweg 90 is gevestigd aan de rand van Vaassen in een mooie, rustige omgeving. De dagbesteding is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Voor leuke winkels en cafetaria’s zit je in het centrum van Vaassen goed. Dit is vanaf de Emsterweg vijf minuten fietsen. Voor een uitgebreide boswandeling of een heerlijke wandeling langs de IJssel zit je in Vaassen ook op de juiste plek! 

Voor wie?

De dagbesteding is bedoeld voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Wij doen ervarings- en ontwikkelingsgerichte activiteiten. 

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op