Adres en contact
Enckerkamp 11
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Enckerkamp 11
Enckerkamp

Wonen met anderen, maar toch een eigen appartement. Dat kan aan de Enckerkamp in Ermelo. De begeleiding en zorg is gericht op wat jij nodig hebt. Daarbij luisteren wij naar jouw wensen en mogelijkheden.

In het kort

Enckerkamp 7-9-11-13 is een groot gebouw met appartementen voor mensen met een lichte tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De doelgroep is divers en de zorgvragen liggen uiteen. Er is een groep met mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking, die redelijk zelfstandig leven. Daarnaast is er een groep met mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Hier is veel zorg en begeleiding. De begeleiding zorgt voor structuur, rust en duidelijkheid. De bewoners gaan overdag naar dagbesteding of naar hun werk.

Het gebouw

Het gebouw aan de Enckerkamp bestaat uit 2 verdiepingen met appartementen. Alle appartementen hebben een woonkamer, slaapkamer, een keuken en een badkamer.

Op de benedenverdieping zijn 10 eenpersoonsappartementen voor mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Ook is er een ontmoetingsruimte en een gezamenlijke keuken. Verder is er een grote tuin. De woning en de tuin op de begane grond zijn afgesloten voor de veiligheid van de bewoners.
Op de bovenverdieping zijn 10 eenpersoonsappartementen voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ook hier is een ontmoetingsruimte met keuken. Er is een ruim balkon met een zonnescherm.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De appartementen op de benedenverdieping van het gebouw zijn voor volwassenen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners vertonen daarnaast moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).
De appartementen op de bovenverdieping zijn voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking in de leeftijd vanaf 25 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op