Begeleid zelfstandig wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Enckerkamp 15-17-19-21

Wonen

Vanavond ga je gezellig met je buren koken. Je hebt net boodschappen gedaan en zet de tassen in de gezamenlijke keuken. Voordat jullie beginnen met koken is het tijd voor een kopje koffie. Je nodigt je buren uit in je eigen appartement. Ook spelen jullie nog een leuk spelletje. Na het spelletje is het tijd om te beginnen met koken. Hopelijk wordt het lekker!

In het kort

Aan Enckerkamp 15-21 zijn appartementen en studio’s gevestigd voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op een passende dagroutine voor elk individu. Ook staat structuur en duidelijkheid centraal. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of naar hun werk. Daarnaast worden er regelmatig groepsactiviteiten gedaan.

Adres en contact
Enckerkamp 15-17-19-21
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Het gebouw

Het gebouw heeft twee verdiepingen en bestaat uit appartementen en studio’s. De appartementen hebben allemaal een eigen slaapkamer, keuken en badkamer. De studio’s hebben een slaapkamer en een badkamer. Sommig studio’s hebben ook een eigen keukenblok.

Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes voorzien van een keukenblok. Ook is er een washok en een kantoor voor de begeleiding. Er is een gemeenschappelijke binnentuin en een dakterras. Het gebouw beschikt over een lift en is goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

Het gebouw is gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Er zijn verschillende voorzieningen zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De appartementen en studio’s zijn geschikt voor (jong)volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Daarnaast komt moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) voor. Ook zijn er een aantal bewoners met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op