Adres en contact
Enckerkamp 15-17-19-21
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Enckerkamp 15-17-19-21

Wonen

Vanavond ga je gezellig met je buren koken. Je hebt net boodschappen gedaan en zet de tassen in de gezamenlijke keuken. Voordat jullie beginnen met koken is het tijd voor een kopje koffie. Je nodigt je buren uit in je eigen appartement. Ook spelen jullie nog een leuk spelletje. Na het spelletje is het tijd om te beginnen met koken. Hopelijk wordt het lekker!

In het kort

Aan Enckerkamp 15-21 zijn appartementen en studio’s gevestigd voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op een passende dagroutine voor elk individu. Ook staat structuur en duidelijkheid centraal. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of naar hun werk. Daarnaast worden er regelmatig groepsactiviteiten gedaan.

Het gebouw

Het gebouw heeft twee verdiepingen en bestaat uit appartementen en studio’s. De appartementen hebben allemaal een eigen slaapkamer, keuken en badkamer. De studio’s hebben een slaapkamer en een badkamer. Sommig studio’s hebben ook een eigen keukenblok.

Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes voorzien van een keukenblok. Ook is er een washok en een kantoor voor de begeleiding. Er is een gemeenschappelijke binnentuin en een dakterras. Het gebouw beschikt over een lift en is goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De appartementen en studio’s zijn geschikt voor (jong)volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Daarnaast komt moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) voor. Ook zijn er een aantal bewoners met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op