Adres en contact
Enckerkamp 23
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Enckerkamp 23
Enckerkamp

Je kijkt naar buiten vanuit je eigen appartement. Je hebt vandaag een vrije middag en bedenkt wat je eens gaat doen. Je weet dat de kinderboerderij open is en je hebt toch wel zin om er even uit te zijn. Je klopt bij je buurman aan en vraagt of hij meegaat. Gelukkig, hij reageert enthousiast en pakt meteen zijn jas! Op naar de kinderboerderij!

In het kort

Aan Enckerkamp 23-29 wonen mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). De bewoners hebben allemaal een eigen studio of appartement. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het vinden van een balans tussen voldoende uitdaging en rustmomenten. Daarbij staan de persoonlijke wensen en mogelijkheden van iedere bewoner centraal.

Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding. Ook worden er vanuit de woning groepsactiviteiten georganiseerd.

Het gebouw

Het gebouw aan de Enckerkamp in Ermelo heeft twee verdiepingen. De bovenverdieping is bereikbaar met de trap en met de lift. Op beide verdiepingen bevinden zich appartementen en studio’s. Ze hebben allemaal een eigen badkamer en toilet. Ook zijn er een aantal appartementen die een eigen keukenblok hebben. De appartementen en studio’s op de begane grond hebben daarnaast een eigen tuintje. In het gebouw bevindt zich verder een gezamenlijke woonkamer, een gezamenlijke keuken, een kantoor en een wasruimte. Ook is er op de bovenverdieping een groot balkon waar de bewoners gebruik van kunnen maken en is er een gezamenlijke schuur voor fietsen.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De studio’s en appartementen zijn geschikt voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag. De bewoners hebben een leeftijd van 18 jaar en ouder.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op