Beschermd wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Enckerkamp 23-25-27-29

Wonen

Je kijkt naar buiten vanuit je eigen appartement. Je hebt vandaag een vrije middag en bedenkt wat je eens gaat doen. Je weet dat de kinderboerderij open is en je hebt toch wel zin om er even uit te zijn. Je klopt bij je buurman aan en vraagt of hij meegaat. Gelukkig, hij reageert enthousiast en pakt meteen zijn jas! Op naar de kinderboerderij!

In het kort

Aan Enckerkamp 23-29 wonen mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). De bewoners hebben allemaal een eigen studio of appartement. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het vinden van een balans tussen voldoende uitdaging en rustmomenten. Daarbij staan de persoonlijke wensen en mogelijkheden van iedere bewoner centraal.

Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding. Ook worden er vanuit de woning groepsactiviteiten georganiseerd.

Adres en contact
Enckerkamp 23-25-27-29
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Het gebouw

Het gebouw aan de Enckerkamp in Ermelo heeft twee verdiepingen. De bovenverdieping is bereikbaar met de trap en met de lift. Op beide verdiepingen bevinden zich appartementen en studio’s. Ze hebben allemaal een eigen badkamer en toilet. Ook zijn er een aantal appartementen die een eigen keukenblok hebben. De appartementen en studio’s op de begane grond hebben daarnaast een eigen tuintje. In het gebouw bevindt zich verder een gezamenlijke woonkamer, een gezamenlijke keuken, een kantoor en een wasruimte. Ook is er op de bovenverdieping een groot balkon waar de bewoners gebruik van kunnen maken en is er een gezamenlijke schuur voor fietsen.

Omgeving

De woning is gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Alles binnen het park is op loopafstand te bereiken. Er zijn verschillende voorzieningen zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie? 

De studio’s en appartementen zijn geschikt voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag. De bewoners hebben een leeftijd van 18 jaar en ouder.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op