Adres en contact
Enckerkamp 31
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Enckerkamp 31 a t/m g

Wonen Werk of dagbesteding

Het is heerlijk rustig wakker worden in je eigen appartement. Je maakt een lekker ontbijtje voor jezelf en neemt daarna een warme douche. Je bent precies op tijd klaar voor de dagbesteding. Gelukkig hoef je niet ver te lopen, want het zit in hetzelfde gebouw!

Op de dagbesteding doe je waar jij goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Na de dagbesteding is het tijd voor een diner met je medebewoners in de gezamenlijke keuken. Altijd gezellig om weer bij te kletsen!

In het kort

Eckerkamp 31 a t/m g zijn woningen voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Daarnaast is dagbestedingsgroep ‘Het Baken’ onderdeel van de locatie. Ook is er een kantoor voor de begeleiding.

De bewoners hebben allemaal een eigen appartement waarbij er 24 uur per dag begeleiding beschikbaar is. De begeleiding richt zich op het herstel van het gewone leven. Daarbij worden de bewoners gestimuleerd om zo zelfstandig mogelijk te leven. Overdag hebben de bewoners dagbesteding. Ook worden er groepsactiviteiten gedaan zoals uit eten gaan en samen koken.

Wonen in een appartement

Enckerkamp 31 a t/m g zijn 6 appartementen naast elkaar voorzien van een voordeur en achterdeur met een kleine tuin.

Elk appartement heeft een vaste hal, een eigen slaapkamer met douche en toilet en een keukenblok. Het keukenblok is voorzien van een kookplaat, magnetron, koelkast, wasbak en wasmachine. De appartementen hebben allemaal een tv en internetaansluiting. Daarnaast hebben alle appartementen vloerverwarming.

Op nummer 31 f is dagbesteding ‘Het Baken’ en een kantoor gevestigd. Er zijn naast het kantoor twee grote ruimtes en een gezamenlijke keuken. In de keuken wordt twee keer per week met alle bewoners gegeten. Ook is er elke avond een koffiemoment. 

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH). De leeftijd is vanaf 18 jaar. De bewoners zijn redelijk zelfstandig en kunnen zelf hulp inschakelen als dat nodig is. Veel bewoners hebben naast het hersenletsel een lichte verstandelijke beperking, autisme en/of psychiatrische problematiek.

De dagbesteding is voor de bewoners van Enckerkamp 31 a t/m f, maar ook voor mensen van andere woningen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op