Begeleid wonen in Ermelo
Enckerkamp 31 g t/m j

Wonen

Je wordt wakker in je eigen studio. Je stapt uit bed en neemt een lekkere douche. Na de douche is het tijd voor ontbijt. In de gezamenlijke woonkamer zijn er al mede bewoners aan de slag met het dekken van de tafel. Jullie ontbijten elke dag gezellig samen. Na het ontbijt ga je naar de dagbesteding. Het zit in hetzelfde gebouw, dus dat is lekker makkelijk! Tijdens de dagbesteding ontwikkel je jezelf en leer je nieuwe dingen. Na de dagbesteding eet je weer gezellig samen met de bewoners. Deze keer wordt er voor je gekookt. Wat een luxe!

In het kort

Eckerkamp 31 g t/m j zijn woningen voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De bewoners hebben allemaal een eigen studio waarbij er 24 uur per dag begeleiding beschikbaar is. De begeleiding richt zich op het herstel van het gewone leven. Daarbij worden de bewoners gestimuleerd om zo zelfstandig mogelijk te leven. Ook wordt er aandacht besteed aan structuur en duidelijkheid. Overdag hebben de bewoners dagbesteding. De meeste bewoners gaan naar dagactiviteitencentrum het Baken. Daarnaast worden er groepsactiviteiten gedaan zoals uit eten gaan en samen koken.

Adres en contact
Enckerkamp 31
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Wonen in een appartement

Enckerkamp 31 g t/m j is een gebouw met twee gedeelten. Elk gedeelte heeft vier studio’s. De studio’s bestaan uit een slaap/woonkamer en een aparte badkamer. Tussen de twee gedeelten zit een grote gezamenlijke woonkamer. Hier maken de bewoners veel gebruik van. De woonkamer beschikt over een keuken waarin gekookt wordt door de bewoners. Verder is er nog een washok met wasmachine, een kantoor voor de begeleiders en een voorraadkast. 

Omgeving

De studio’s zijn gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Er zijn verschillende voorzieningen zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De studio’s zijn bedoeld voor volwassenen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De leeftijd varieert van 23 tot 75 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op