Adres en contact
Enckerkamp 31
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Enckerkamp 31h
Enckerkamp

Je wordt wakker in je eigen studio. Je stapt uit bed en neemt een lekkere douche. Na de douche is het tijd voor ontbijt. In de gezamenlijke woonkamer zijn er al mede bewoners aan de slag met het dekken van de tafel. Jullie ontbijten elke dag gezellig samen. Na het ontbijt ga je naar de dagbesteding. Het zit in hetzelfde gebouw, dus dat is lekker makkelijk! Tijdens de dagbesteding ontwikkel je jezelf en leer je nieuwe dingen. Na de dagbesteding eet je weer gezellig samen met de bewoners. Deze keer wordt er voor je gekookt. Wat een luxe!

In het kort

Eckerkamp 31 g t/m j zijn woningen voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De bewoners hebben allemaal een eigen studio waarbij er 24 uur per dag begeleiding beschikbaar is. De begeleiding richt zich op het herstel van het gewone leven. Daarbij worden de bewoners gestimuleerd om zo zelfstandig mogelijk te leven. Ook wordt er aandacht besteed aan structuur en duidelijkheid. Overdag hebben de bewoners dagbesteding. De meeste bewoners gaan naar dagactiviteitencentrum het Baken. Daarnaast worden er groepsactiviteiten gedaan zoals uit eten gaan en samen koken.

Wonen in een appartement

Enckerkamp 31 g t/m j is een gebouw met twee gedeelten. Elk gedeelte heeft vier studio’s. De studio’s bestaan uit een slaap/woonkamer en een aparte badkamer. Tussen de twee gedeelten zit een grote gezamenlijke woonkamer. Hier maken de bewoners veel gebruik van. De woonkamer beschikt over een keuken waarin gekookt wordt door de bewoners. Verder is er nog een washok met wasmachine, een kantoor voor de begeleiders en een voorraadkast.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De studio’s zijn bedoeld voor volwassenen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De leeftijd varieert van 23 tot 75 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op