Zelfstandig begeleid wonen in Ermelo
Enckerkamp 31k-l

Wonen

Je pakt je sleutel uit je tas en doet de deur open. Een huisgenoot helpt jouw zware tassen naar de keuken te sjouwen. Dat was een behoorlijke klus! Je gaat koken voor je huisgenoten en je hebt inkopen gedaan voor een lekker diner. Ook heb je kaarsjes en leuke servetten gehaald voor de sfeer. Een huisgenoot helpt je bij de voorbereidingen. Dat is wel zo gezellig. Je zet een muziekje aan. Het koken kan beginnen.

In het kort

Enckerkamp 31k-l is een woning voor jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners hebben allemaal een eigen studio met badkamer. Binnen de woning is 24-uurs begeleiding. In de nacht kunnen de bewoners zo nodig gebruik maken van de centrale nachtdienst. De begeleiding zorgt voor veiligheid en stimuleert de bewoners bij het ontwikkelen van vaardigheden. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding en/of werk.

Adres en contact
Enckerkamp 31
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Hoe woon je?

Je woont samen met anderen in een gebouw met 8 studio’s. De studio’s hebben allemaal een eigen badkamer. Ook is er een grote gezamenlijke woonruimte met keuken. Hier koken de bewoners vaak met elkaar. Aangrenzend aan het gebouw ligt een tuin. 

Waar woon je?

De studio’s staan op het woonzorgpark in Ermelo. Op dit park zijn veel voorzieningen voor mensen met een verstandelijke beperking, zoals dagbesteding en een medische dienst. Ook is er een grote kinderboerderij, een supermarkt, een sportveld, een zwembad, een kerk en een cafetaria.

Het centrum van Ermelo ligt op 10 minuten fietsafstand.  En met 15 minuten fietsen ben je in het centrum van Harderwijk 15. Verder woon je dichtbij de Veluwse bossen en het Veluwemeer met mooie stranden. Genoeg te doen dus in de omgeving.

Het openbaar vervoer in Ermelo is uitstekend. Het busstation met bussen naar het centrum van Ermelo ligt op loopafstand. In het centrum van Ermelo is het station waar elk half uur treinen richting Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Iets voor jou? 

De studio’s zijn geschikt voor jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar met een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast hebben veel bewoners bijkomende problematiek als ADHD of autisme. 

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op