Adres en contact
Enckerkamp 31
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Zelfstandig begeleid wonen in Ermelo
Enckerkamp 31k-l

Wonen

Je pakt je sleutel uit je tas en doet de deur open. Een huisgenoot helpt jouw zware tassen naar de keuken te sjouwen. Dat was een behoorlijke klus! Je gaat koken voor je huisgenoten en je hebt inkopen gedaan voor een lekker diner. Ook heb je kaarsjes en leuke servetten gehaald voor de sfeer. Een huisgenoot helpt je bij de voorbereidingen. Dat is wel zo gezellig. Je zet een muziekje aan. Het koken kan beginnen.

In het kort

Enckerkamp 31k-l is een woning voor jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners hebben allemaal een eigen studio met badkamer. Binnen de woning is 24-uursbegeleiding. In de nacht kunnen de bewoners zo nodig gebruik maken van de centrale nachtdienst. De begeleiding zorgt voor veiligheid en stimuleert de bewoners bij het ontwikkelen van vaardigheden. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding en/of werk.

Hoe woon je?

Je woont samen met anderen in een gebouw met 8 studio’s. De studio’s hebben allemaal een eigen badkamer. Ook is er een grote gezamenlijke woonruimte met keuken. Hier koken de bewoners vaak met elkaar. Aangrenzend aan het gebouw ligt een tuin. 

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Iets voor jou? 

De studio’s zijn geschikt voor jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar met een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast hebben veel bewoners bijkomende problematiek als ADHD of autisme. 

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op