Adres en contact
Enckerkamp 31
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Enckerkamp 31m
Enckerkamp

Je komt net thuis van je werk. Heel even ontspannen op de bank en dan is het tijd om te koken. In het weekend had je al boodschappen gedaan voor de hele week. Je had al opgeschreven wat je vandaag gaat koken. Fijn, dan hoef je dat niet nu nog te bedenken. Je kunt al best goed koken. De begeleiding kijkt nu vooral mee of alles inderdaad goed gaat. Je zet alles klaar wat je nodig hebt en begint alvast aan het snijwerk. Hé daar gaat de bel! Je wast je handen en doet open voor de begeleider. Terwijl je kookt, klets je gezellig met je begeleider. Tussendoor kijk je of de boontjes en aardappelen al gaar zijn. Klaar! Nog heel even en de begeleiding hoeft niet meer langs te komen tijdens het koken.

In het kort

Deze appartementen liggen op het woonzorgpark in Ermelo. Het is geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking die zelfstandig kunnen wonen met ambulante begeleiding. De woning is tijdelijk. Het is een opstapje om buiten het zorgpark zelfstandig te kunnen wonen met eventueel ambulante begeleiding.

Je eigen appartement

Enckerkamp 31 M t/m U bevindt zich aan de rand van het prachtige woonzorgpark in Ermelo. Hier bevinden zich acht individuele appartementen. In het midden van de rij appartementen is er een appartement wat dient als steunpunt.

Je woning is compleet met een badkamer, toilet, keuken en slaapkamer. Je woont hier zelfstandig. Als je hulp nodig hebt, komt de begeleiding naar je toe. Zo kunnen ze jou bijvoorbeeld helpen met zelf thuis te koken of het huishouden doen. Dat noemen we ambulante hulp.

De begeleiding werkt ambulant vanuit het steunpunt. Hier doen zij ook administratieve zaken. Ook helpen ze je hier als je bijvoorbeeld wilt leren koken voor een grote groep.

Dit verblijf is tijdelijk. Het is de bedoeling dat je hier leert om (volledig of met begeleiding) zelfstandig kan wonen. Bijvoorbeeld vlakbij je ouders of in een stad/dorp waar jij je thuis voelt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op