Adres en contact
Enckerkamp 33
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen op woonzorgpark Ermelo
Enckerkamp 33

Wonen

Vanaf de woonkamer kan je de tuin zien. De zonnestralen komen naar binnen en nodigen je uit om lekker naar buiten te gaan. Je slaat de deuren open en voelt meteen de warmte op je gezicht. Wat is het heerlijk weer! Je loopt even naar binnen om wat drinken te pakken, want het is 15.00 uur. Tijd voor koffie en wat lekkers. Je ziet de krant liggen en neemt deze ook mee naar buiten. Het is lekker rustig en stil in de tuin. Je ziet bijna alleen maar groen om je heen. Heerlijk ontspannen dus. Na wat bladeren door de krant, lopen er een aantal huisgenoten naar buiten. Ze komen erbij zitten. Samen genieten jullie van de koffie met een lekker hapje.

In het kort

Enckerkamp 33 is een woning waarin 6 (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking wonen. Ze krijgen 24-uursbegeleiding en er wordt onder andere zorg geboden op het gebied van autisme, psychiatrische problematiek en hechtingsproblematiek. Wij werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en vanuit mogelijkheden en talenten. Het verkrijgen en vasthouden van de eigen regie en het maken van eigen keuzes is bij ons ook belangrijk. Overdag gaan de meeste bewoners naar een externe dag– of werkbesteding.

Woning

De woning bestaat uit twee gedeeltes en is gelijkvloers. Er is een grote gemeenschappelijke woonkamer die goed overzicht biedt. In de woonkamer zit een open keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en badkamer met een douche, wc en wastafel. Daarnaast is er een gedeelde badkamer met een bad. Er komt veel daglicht de woning binnen en er is een grote tuin met een mooi uitzicht.

In de woning is een computer aanwezig en door het gehele gebouw is er een wifi verbinding. Op het dak zitten zonnepanelen die de woning voor een deel van stroom voorzien. Verder is er een grote schuur die bij de woning hoort, waar de fietsen in worden gezet.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Over het algemeen ligt de leeftijd tussen 18 en 30 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op