Begeleid wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Enckerkamp 33-33a

Wonen

Vanaf de woonkamer kan je de tuin zien. De zonnestralen komen naar binnen en nodigen je uit om lekker naar buiten te gaan. Je slaat de deuren open en voelt meteen de warmte op je gezicht. Wat is het heerlijk weer! Je loopt even naar binnen om wat drinken te pakken, want het is 15.00 uur. Tijd voor koffie en wat lekkers. Je ziet de krant liggen en neemt deze ook mee naar buiten. Het is lekker rustig en stil in de tuin. Je ziet bijna alleen maar groen om je heen. Heerlijk ontspannen dus. Na wat bladeren door de krant, lopen er een aantal huisgenoten naar buiten. Ze komen erbij zitten. Samen genieten jullie van de koffie met een lekker hapje.

In het kort

Enckerkamp 33-33A is een woning waarin mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking wonen onder 24-uurs begeleiding. Er is in totaal plek voor 12 mensen en iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Er wordt onder andere zorg geboden op het gebied van autisme, psychiatrische problematiek en hechtingsproblematiek. Wij werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en vanuit mogelijkheden en talenten. Het verkrijgen en vasthouden van de eigen regie en het maken van eigen keuzes is bij ons ook belangrijk. Overdag gaan de meeste bewoners naar een externe dag– of werkbesteding.

Adres en contact
Enckerkamp 33
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning bestaat uit twee gedeeltes en is gelijkvloers. Er is een grote gemeenschappelijke woonkamer die goed overzicht biedt. In de woonkamer zit een open keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en in elk gedeelte zit een badkamer met bad die gedeeld wordt met zes bewoners. Daarnaast heeft elke slaapkamer een eigen badkamer met een douche, wc en wastafel. Er komt veel daglicht de woning binnen en er is een grote tuin met een mooi uitzicht.  

Verder is in de woning een computer aanwezig en is er door het gehele gebouw een wifi verbinding. Op het dak zitten zonnepanelen die de woning voor een deel van stroom voorzien. Verder is er een grote schuur die bij de woning hoort waar de fietsen in worden gezet.

Omgeving 

De woning staat in Ermelo in een groot woonzorgpark van ’s Heeren Loo. Hier wonen ook andere mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn veel voorzieningen binnen het park te vinden, zoals een supermarkt, een kinderboerderij, een zwembad, een kerk en een sportveld.

Tegenover de woning zit de kinderboerderij die je elke dag kunt bezoeken. Het gebied heeft verder een parkachtige uitstraling met veel bomen en groene gebieden. Auto’s rijden er stapvoets en voetgangers hebben altijd voorrang.

Het woonzorgpark van ’s Heeren Loo ligt in Ermelo, dichtbij de stad Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Voor wie?

De woning is geschikt voor (jong)volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Over het algemeen ligt de leeftijd tussen 18 en 30 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op