Begeleid wonen in Ermelo
Enckerkamp 37-37a-37b-37c

Wonen

Vandaag is de zomermarkt! Je kijkt er al weken naar uit, want elk jaar weer is het een groot feest. Je haalt je mooiste outfit uit je kast en kleed je snel aan. Beneden staat er een ontbijtje voor je klaar. Je hoort de muziek al op de achtergrond en kan bijna niet meer wachten. Als iedereen klaar is, loop je samen met je huisgenoten naar de markt toe. De sfeer zit er al goed in. ’s Middags komt er nog een vriend langs die je al weken niet hebt gezien. Lekker bijkletsen dus! Aan het einde van de dag plof je neer op de bank in de woonkamer. Even bijkomen. Wat heb je genoten!

In het kort

Enckerkamp 37A-B-C is een groepswoning en bestaat uit drie geschakelde woningen. In elke woning wonen vier (jong)volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Daarbij wonen in gedeelte C ook kinderen vanaf 12 jaar.

Er wordt binnen deze woning intensieve verzorging geboden en er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Wij vinden het daarbij belangrijk dat de bewoners zich kunnen ontwikkelen en dat er duidelijkheid en structuur aanwezig is.

Overdag gaan de meeste bewoners naar een vorm van dagbesteding, zoals inpakwerk of het bezorgen van boodschappen. Er wordt met de begeleiders gekeken wat bij een ieder past en leuk vindt om te doen.

Adres en contact
Enckerkamp 37
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De drie geschakelde woningen zijn volledig onafhankelijk en hebben allemaal een eigen voordeur, een eigen tuin en een eigen schuur. Elke woning is gelijkvloers en heeft dezelfde indeling. Zo is er een grote gemeenschappelijke woonkamer met een lichte open keuken. In de gang bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer met bad. Elke slaapkamer heeft daarnaast ook een eigen badkamer met een douche, een wastafel en een toilet.
Er is een computer aanwezig die door alle bewoners gebruikt kan worden en er is Wifi in het hele gebouw.

Omgeving

De woning staat midden in het woonzorgpark in Ermelo. Dit woonzorgpark biedt veel begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking en er zijn verschillende voorzieningen. Zo zit tegenover de woning een grote kinderboerderij die je elke dag kunt bezoeken. Ook vind je op het terrein onder andere een supermarkt, een sportveld, een zwembad, een kerk, een cafetaria en een medische dienst.

Het centrum van Ermelo is op de fiets te bereiken in 10 minuten. Ook is de stad Harderwijk goed te bereiken met de fiets en sta je binnen 15 minuten in het centrum. Verder woon je dichtbij de Veluwse bossen en het Veluwemeer met mooie stranden. Genoeg te kiezen dus!

Het openbaar vervoer in Ermelo is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. In het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. De leeftijd ligt in de gedeeltes A en B tussen 18 en 65 jaar. In gedeelte C wonen ook kinderen vanaf 12 jaar. In de woning is genoeg ruimte en er is rekening gehouden met mindervaliden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op