Adres en contact
Enckerkamp 37
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Enckerkamp 37a
Enckerkamp

Vandaag is de zomermarkt! Je kijkt er al weken naar uit, want elk jaar weer is het een groot feest. Je haalt je mooiste outfit uit je kast en kleed je snel aan. Beneden staat er een ontbijtje voor je klaar. Je hoort de muziek al op de achtergrond en kan bijna niet meer wachten. Als iedereen klaar is, loop je samen met je huisgenoten naar de markt toe. De sfeer zit er al goed in. ’s Middags komt er nog een vriend langs die je al weken niet hebt gezien. Lekker bijkletsen dus! Aan het einde van de dag plof je neer op de bank in de woonkamer. Even bijkomen. Wat heb je genoten!

In het kort

Enckerkamp 37A-B-C is een groepswoning en bestaat uit drie geschakelde woningen. In elke woning wonen vier (jong)volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Daarbij wonen in gedeelte C ook kinderen vanaf 12 jaar.

Er wordt binnen deze woning intensieve verzorging geboden en er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Wij vinden het daarbij belangrijk dat de bewoners zich kunnen ontwikkelen en dat er duidelijkheid en structuur aanwezig is.

Overdag gaan de meeste bewoners naar een vorm van dagbesteding, zoals inpakwerk of het bezorgen van boodschappen. Er wordt met de begeleiders gekeken wat bij een ieder past en leuk vindt om te doen.

Woning

De drie geschakelde woningen zijn volledig onafhankelijk en hebben allemaal een eigen voordeur, een eigen tuin en een eigen schuur. Elke woning is gelijkvloers en heeft dezelfde indeling. Zo is er een grote gemeenschappelijke woonkamer met een lichte open keuken. In de gang bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer met bad. Elke slaapkamer heeft daarnaast ook een eigen badkamer met een douche, een wastafel en een toilet.
Er is een computer aanwezig die door alle bewoners gebruikt kan worden en er is Wifi in het hele gebouw.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. De leeftijd ligt in de gedeeltes A en B tussen 18 en 65 jaar. In gedeelte C wonen ook kinderen vanaf 12 jaar. In de woning is genoeg ruimte en er is rekening gehouden met mindervaliden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op