Beschermd wonen in De Rank in Ermelo
Enckerkamp 4-6-8-10-12

Wonen

De Rank biedt begeleiding en verzorging aan mensen met een intensieve zorgvraag. Je woont in een rustige en veilige omgeving in het woonzorgpark in Ermelo. Dichtbij vind je de Veluwse bossen en het Veluwemeer.

In het kort

Enckerkamp is een straat gelegen in het woonzorgpark van Ermelo. Hier is onder andere ‘De Rank’ gevestigd. Dit is een woning voor mensen met een intensieve zorg- en verplegingsvraag. De bewoners hebben een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er wordt 24 uur per dag begeleiding geboden. Ook zijn er een aantal plekken voor bewoners die tijdelijk intensieve zorg nodig hebben. De eigen regie en ontwikkeling van de bewoners staat bij de begeleiding centraal. Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding en verschillende activiteiten op het woonzorgpark.

Adres en contact
Enckerkamp 4-6-8-10-12
3853 HL Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De Rank heeft twintig slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Verder is er een grote gemeenschappelijke ruimte met open keuken voor ontmoeting. Ook wordt hier gegeten en dagbesteding geboden. Verder heeft de Rank een afgeschermd terras. 

Omgeving

De Rank staat midden in het woonzorgpark in Ermelo. Dit woonzorgpark biedt veel begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking en er zijn verschillende voorzieningen. Zo zit tegenover de woning een grote kinderboerderij die je elke dag kunt bezoeken. Ook vind je op het terrein onder andere een supermarkt, een sportveld, een zwembad, een kerk, een cafetaria en een medische dienst.

Het centrum van Ermelo is op de fiets te bereiken in 10 minuten. Ook is de stad Harderwijk goed te bereiken met de fiets en sta je binnen 15 minuten in het centrum. Verder woon je dichtbij de Veluwse bossen en het Veluwemeer met mooie stranden. Genoeg te kiezen dus!

Het openbaar vervoer in Ermelo is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. In het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

In de Rank wonen met name oudere mensen met een intensieve zorg- en verplegingsvraag. De bewoners hebben een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Ook is er plaats voor een aantal mensen die tijdelijke intensieve zorgvraag hebben.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op