Adres en contact
Enckerkamp 4-6-8-10-12
3853 HL Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Beschermd wonen in De Rank in Ermelo
Enckerkamp 4-6-8-10-12

Wonen

De Rank biedt begeleiding en verzorging aan mensen met een intensieve zorgvraag. Je woont in een rustige en veilige omgeving in het woonzorgpark in Ermelo. Dichtbij vind je de Veluwse bossen en het Veluwemeer.

In het kort

Enckerkamp is een straat gelegen in het woonzorgpark van Ermelo. Hier is onder andere ‘De Rank’ gevestigd. Dit is een woning voor mensen met een intensieve zorg- en verplegingsvraag. De bewoners hebben een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er wordt 24 uur per dag begeleiding geboden. Ook zijn er een aantal plekken voor bewoners die tijdelijk intensieve zorg nodig hebben. De eigen regie en ontwikkeling van de bewoners staat bij de begeleiding centraal. Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding en verschillende activiteiten op het woonzorgpark.

Woning

De Rank heeft twintig slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Verder is er een grote gemeenschappelijke ruimte met open keuken voor ontmoeting. Ook wordt hier gegeten en dagbesteding geboden. Verder heeft de Rank een afgeschermd terras. 

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

In de Rank wonen met name oudere mensen met een intensieve zorg- en verplegingsvraag. De bewoners hebben een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Ook is er plaats voor een aantal mensen die tijdelijke intensieve zorgvraag hebben.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op