Adres en contact
Enckerkamp 41
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Ermelo voor auditief beperkten
Enckerkamp 41

Wonen

Er staat deze middag een leuke activiteit op de planning. Vanochtend heb je al lekker uit kunnen slapen in je eigen appartement, dus je gaat vol energie de middag in. Samen met de mede bewoners gaan jullie een bezoekje brengen aan de kinderboerderij. Daarna is het plan om nog even gezellig wat te drinken bij het restaurant. Je hebt er zin in!

In het kort

Sinds 2016 zit er aan de Enckerkamp 41-47 een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking en een auditieve beperking. De woonvoorziening bestaat uit diverse woningen met een prachtige binnentuin en er is 24 uur per dag begeleiding beschikbaar.

Er zijn 16 appartementen en twee ruim opgezette woningen met acht studio’s. De bewoners hebben allemaal een eigen appartement of studio. Naast dagbesteding en werk, doen de bewoners ook regelmatig activiteiten met elkaar.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn voor mensen met een verstandelijke beperking en een auditieve beperking. Er wordt door middel van Nederlandse Gebarentaal (NGT) gecommuniceerd.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op