Begeleid wonen voor auditief beperkten
Enckerkamp 45

Wonen

Er staat deze middag een leuke activiteit op de planning. Vanochtend heb je al lekker uit kunnen slapen in je eigen appartement, dus je gaat vol energie de middag in. Samen met de mede bewoners gaan jullie een bezoekje brengen aan de kinderboerderij. Daarna is het plan om nog even gezellig wat te drinken bij het restaurant. Je hebt er zin in!

In het kort

Sinds 2016 zit er aan de Enckerkamp 41-47 een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking en een auditieve beperking. De woonvoorziening bestaat uit diverse woningen met een prachtige binnentuin en er is 24 uur per dag begeleiding beschikbaar.

Er zijn 16 appartementen en twee ruim opgezette woningen met acht studio’s. De bewoners hebben allemaal een eigen appartement of studio. Naast dagbesteding en werk, doen de bewoners ook regelmatig activiteiten met elkaar.

Adres en contact
Enckerkamp 45
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Omgeving

De woningen zijn gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Er zijn verschillende voorzieningen zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn voor mensen met een verstandelijke beperking en een auditieve beperking. Er wordt door middel van Nederlandse Gebarentaal (NGT) gecommuniceerd.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op