Begeleid wonen in Ermelo
Enckerkamp 7-9-11-13

Wonen

Wonen met anderen, maar toch een eigen appartement. Dat kan aan de Enckerkamp in Ermelo. De begeleiding en zorg is gericht op wat jij nodig hebt. Daarbij luisteren wij naar jouw wensen en mogelijkheden.

In het kort

Enckerkamp 7-9-11-13 is een groot gebouw met appartementen voor mensen met een lichte tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De doelgroep is divers en de zorgvragen liggen uiteen. Er is een groep met mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking, die redelijk zelfstandig leven. Daarnaast is er een groep met mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Hier is veel zorg en begeleiding. De begeleiding zorgt voor structuur, rust en duidelijkheid. De bewoners gaan overdag naar dagbesteding of naar hun werk.

Adres en contact
Enckerkamp 7-9-11-13
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Het gebouw

Het gebouw aan de Enckerkamp bestaat uit 2 verdiepingen met appartementen. Alle appartementen hebben een woonkamer, slaapkamer, een keuken en een badkamer.

Op de benedenverdieping zijn 10 eenpersoonsappartementen voor mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Ook is er een ontmoetingsruimte en een gezamenlijke keuken. Verder is er een grote tuin. De woning en de tuin op de begane grond zijn afgesloten voor de veiligheid van de bewoners.
Op de bovenverdieping zijn 10 eenpersoonsappartementen voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ook hier is een ontmoetingsruimte met keuken. Er is een ruim balkon met een zonnescherm.

Omgeving

Het gebouw staat op het woonzorgpark in Ermelo met voorzieningen zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er een zwembad, medische dienst, kerk, gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral ingericht voor voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo is een leuk dorp om te bezoeken. Het ligt aan de rand van de Veluwse bossen. Vanaf het park ben je binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation met bussen naar het centrum van Ermelo. In Ermelo is station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De appartementen op de benedenverdieping van het gebouw zijn voor volwassenen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners vertonen daarnaast moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).
De appartementen op de bovenverdieping zijn voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking in de leeftijd vanaf 25 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op