Begeleid wonen in Ede
Erasmusstate 81-83

Wonen

Je bent vandaag toe aan rust. Je hebt de afgelopen week veel leuke dingen gedaan en kijkt er met een goed gevoel op terug. Maar genoeg rust is ook belangrijk! Het is mooi weer buiten en gaat met je begeleider wandelen in de wijk. Ook breng je een bezoekje aan de boerderij verderop. Hier heb je mooie tuinen en leuke dieren. Aan het einde van de middag ga je weer naar huis. Wat gaat de tijd snel als je aan je het naar je zin hebt.

In het kort

De Erasmusstate 81-83  is een twee-onder-een-kapwoning in een rustige woonwijk. Het is een groepswoning voor begeleid wonen voor mensen met een verstandelijke beperking. De woning is onderdeel van een groep van 8 woningen. De begeleiding zorgt voor structuur en duidelijkheid. De zorgvraag van de bewoners is divers. Daarom heeft elke bewoner een persoonlijk plan. De begeleiding werkt volgens de methodiek Gentle teaching.

Adres en contact
Erasmusstate 81-83
6716 SC Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De gezellige, huiselijke woningen zijn ruim en hebben een eigen tuin. Elke woning heeft een gezamenlijke huiskamer en keuken. De bewoners delen de badkamers. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De meeste zijn op de begane grond.

Omgeving

Erasmusstate is een straat in de rustige woonwijk Rietkampen in Ede.  Mensen met en mensen zonder een beperking wonen als buren naast elkaar. Op loopafstand is het dagbestedingscentrum waar veel mensen met een beperking uit de wijk naartoe gaan. Achter de woning is een korenveld. Verder zijn er winkels, cafetaria’s en bushaltes op loopafstand. 

In het gezellige centrum van Ede zijn winkels, restaurants en cafetaria’s. De winkels liggen dichtbij elkaar. Aan de rand van het centrum is het treinstation met treinen richting Amersfoort en Ede-Wageningen. Ede heeft meerdere parken en ligt aan de rand van de Veluwe.

Voor wie?

De woning is geschikt voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast vertonen de meeste bewoners moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Op nummer 81 wonen 6 volwassen mannen. Op nummer 83 wonen 7 bewoners met autisme en gedragsproblemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op