Adres en contact
Erasmusstate 81 a-b-c-d-e / 83 a-b-c-d
6716 SC Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Zelfstandig wonen met begeleiding in Ede
Erasmusstate 81-83

Wil je graag op eigen benen staan en jezelf ontwikkelen op het gebied van zelfredzaamheid? Maar heb je af en toe nog wel begeleiding nodig bij het zelfstandig wonen? Dan zijn onze appartementen aan de Erasmusstate in Ede misschien écht iets voor jou.

In het kort

Je hebt een eigen appartement met een woonkamer met keukenblok, slaapkamer en sanitair. Een mooie ruime plek voor jezelf dus. Je mag je appartement helemaal inrichten zoals jij wilt. Als je in een appartement woont, leer je om zo veel mogelijk zelfstandig op te pakken. Dit vraagt wel enige mate van zelfstandigheid; zoals zelf koken, zelf afspraken maken en zelf huishoudelijke taken doen. Je hebt op vaste momenten een afspraak met jouw eigen begeleider, maar er is bij de Erasmusstate 81-83 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Dus als je vragen hebt of als er iets is, is er altijd iemand om op terug te vallen.

Omgeving

Deze locatie bevindt zich midden in de woonwijk ‘De Rietkampen’. Het centrum van Ede ligt op ongeveer twee kilometer van de woning. In het centrum van Ede zitten verschillende winkels, restaurants en cafetaria’s. Ede is een bruisende stad en niet te groot. De winkels liggen dichtbij elkaar. Op 200 meter afstand is een bushalte te vinden. Net buiten het centrum bevindt zich het treinstation met treinen richting Amersfoort en Ede-
Wageningen.

Voor wie

De Erasmusstate biedt een thuis aan 11 (jong) volwassenen met een lichte verstandelijke beperking.

Contact

Informatie kun je krijgen via klantcontact: 088 - 037 30 30 van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op