Adres en contact
Europalaan 33
8303 GH Emmeloord
Contact opnemen Direct aanmelden

Onderschoolse Dagbehandeling Emmeloord
Europalaan 33

Behandelen

In het kort

De Onderschoolse Dagbehandeling (ODB) is er voor leerlingen met een lichte verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Wij ondersteunen op het gebied van opvoeding en begeleiding. Op de dagbehandeling werken de kinderen aan persoonlijke leerdoelen. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Hulpvragen

Bij de ODB komen allerlei hulpvragen voorbij van ouders/opvoeders, school en/of kinderen, zoals:

  • Wat vind ik leuk? En wat niet? Waar ben ik goed in? Wat vind ik lastig?
  • Hoe ga ik om met mijn boosheid, verdriet, blijheid en/of bang zijn?
  • Hoe herken ik emoties bij anderen en hoe kan ik hierop reageren?
  • Hoe vul ik mijn vrije tijd in?
  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
  • Hoe ga ik om met grenzen van mijzelf en anderen?
  • Hoe ga ik om met mijn beperking en/of gedragsproblemen?

Onze werkwijze

Als uw kind start, maken wij samen met u een behandelplan. In het plan staan de persoonlijke leerdoelen waar we aan gaan werken en hoe wij dit gaan doen. De Onderschoolse Dagbehandeling werkt nauw samen met de ouders/opvoeders en de school. Het doel van onze behandeling is om kinderen weer volledig te laten terugkeren in en naar voor hen passend onderwijs of werkplek.

Voor wie?

De Onderschoolse Dagbehandeling in Emmeloord is voor leerlingen met een lichte verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Dit kunnen leer-, gedrags-, en sociaal emotionele problemen zijn. De problemen uiten zich zowel thuis, op school als in de buurt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op