Adres en contact
Fazant 11
9781 XE Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Fazant 11
Fazant

Misschien heb jij bij het woord ‘samenwonen’ altijd gedacht aan een rommelig huis en lawaai van huisgenoten. Hier in Bedum ontdek je al snel dat gezelschap in huis ook heel leuk kan zijn: samen koffie drinken en kletsen op het terras, een spelletje spelen op de computer of een grapje uithalen met de begeleiding. En heb je nou echt even tijd nodig voor jezelf? Dan is er je eigen kamer met televisie om lekker een filmpje te kijken.

In het kort

Op Fazant 9-11 is 24 uur per dag begeleiding aanwezig voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Er is veel aandacht voor rust, maar ook voor een prettige sfeer. We houden zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke wensen van de cliënten en hun familie.

Zonnen op het terras

Door de grote ramen van Fazant 9-11 valt veel licht naar binnen, wat de woning een prettige moderne uitstraling geeft. Alle twaalf bewoners hebben de luxe van een eigen slaapkamer met televisie- en internetaansluiting. De badkamer is gedeeld. Verder zijn er een knusse gezamenlijke woonkamer en keuken, waar regelmatig samen gegeten wordt. Achter het huis bevindt zich een terras.

Midden in de natuur

De groepswoning staat in de wijk Ter Laan in Bedum. Ben je een liefhebber van natuur, dan zit je hier goed. In de buurt zijn veel groenvoorzieningen, waaronder een park waar je lekker kunt wandelen. Vlakbij is een zwembad. Ook zit er in de wijkraad een vertegenwoordiger van de cliënten van ’s Heeren Loo. Die helpt jou om je leefomgeving zo prettig mogelijk te maken.

Vanaf de woning is het ongeveer een kwartier lopen naar het centrum. Daar vind je verschillende gezellige cafés en een supermarkt, kapper en huisarts. De dagbesteding is op loopafstand, maar ook met de bus bereikbaar.

Als het je in Bedum te stil wordt, ga er dan lekker op uit. Breng bijvoorbeeld een dagje door in het centrum van de stad Groningen, dat op 10 kilometer afstand ligt. Klim naar de top van de Martinitoren of bezoek één van de vele molens die Groningen rijk is.

Wie wonen hier begeleid?

Op Fazant 9-11 is plek voor twaalf volwassenen en ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Zij nemen allemaal deel aan dagbesteding.

Adres

Fazant 9-11
9781 XE
Bedum

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op