Adres en contact
Fazant 13
9781 XE Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding en Ontmoetingscentrum Bedum
Fazant 13

Werk of dagbesteding

In het kort

Iedereen is welkom in het Ontmoetingcentrum in Bedum, waar we allerlei activiteiten organiseren voor buurtbewoners of bedrijven. Van vergaderingen, workshops en trainingen tot feestjes, altijd is hier wel iets leuks te doen. Daar hoort koffie en thee bij, en een lekker broodje of iets anders als lunch. Ook organiseert het Ontmoetingscentrum maandelijks een eetcafé, waar wij het eten verzorgen. Daardoor is hier altijd genoeg werk! Je kunt hier in de dagbesteding leren om in de horeca te werken. Verwelkom jij graag gasten, of werk je juist het liefst lekker door? Alles kan, van bedienen in het restaurant, tot werken in een professionele keuken en afwassen in de spoelkeuken. Wat jij het leukst vindt!

Professionele keuken

Er is een prachtig ruime professionele keuken om in te werken, en een restaurant. Je eet ook zelf in het restaurant als je pauze hebt. Natuurlijk is hier een gedeelte met een spoelkeuken. In het gebouw zijn allerlei vergaderruimtes, waar ook trainingen en workshops gegeven worden. Hierbij schenken jullie ook koffie of thee.

Omgeving

Het ontmoetingscentrum ligt middenin de woonwijk Ter Laan in Bedum. Rondom zijn woningen, het bewegingsgebouw en het activiteitencentrum. Ook als buurtbewoner kun je hier altijd terecht voor een kopje koffie of een ijsje.

Voor wie is de dagbesteding bedoeld?

Iedereen van jong tot oud met een verstandelijke beperking is hier welkom om te komen werken als dagbesteding. Natuurlijk lijkt het je leuk om in de horeca te werken. Op dit moment werken hier zes mensen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op